MITÄ PÄÄLLE ILTAMENOIHIN?

Blogissa tulee esiteltyä paljon asukuvia, mutta valitettavan pieni osa niistä ovat illallisasuja tai muita juhlavampia kokonaisuuksia. Syy siihen johtuu itselläni yksinkertaisesti siitä, että harvoin iltamenojen yhteydessä on aikaa kuville tai sitten yksinkertaisesti ei vain haluaa kantaa isoa järkkäriä mukanaan koko iltaa. Minulta kysytään kuitenkin todella usein asuinspiraatiota myös illallispukeutumiseen, joten ajattelin muutaman kollaasin muodossa esitellä minkälaisista kokonaisuuksista omat illallisasuni koostuvat. Minulla on nimittäin kaksi asukokonaisuutta, joihin turvaudun lähes poikkeuksetta kun kyseessä on jokin iltameno; nahkahousujen & puseron yhdistelmä tai mekko.

Find here: 1. / 2. / 3. / 4.

Yleisin valintani illanviettoon tai esimerkiksi ravintolailliselle on nahkahousujen ja jonkinlaisen puseron yhdistelmä. Tähän aikaan vuodesta huomaan suosivani enemmän taas tummempia sävyjä, mutta toki klassinen valkoinen pusero on aina hyvä valinta. Nyt myös pikkujoulujen ja muiden loppuvuoden juhlien lähestyessä esimerkiksi erilaiset glitteriset- ja metallinhohtoiset yläosat viehättävät taas ihan uudella tavalla. Puseroissa rakastan mm. silkkiä, sifonkia, satiinia. Hienompikin yläosa sopii mielestäni täydellisesti nahkahousujen pariksi, sillä yhdessä ne luovat puetun, mutta samalla rennon trendikkään kokonaisuuden. Tiedättekin sen, että vannon 110% nahkahousujen nimeen, sillä ne ovat ehdottomasti yhdet monikäyttöisimmät koskaan omistamat housuni. Nahkahousuja tulee käytettyä iltamenojen lisäksi paljon myös arjessa, esimeriksi kauluspaitojen tai neuleiden kanssa. Nahkahousut lukeutuvat ehdottomasti ”tämä vaatekappale tulisi jokaisen naisen vaatekaapista löytyä” -kategoriaan. Löysinkin teille tätä kollaasia kootessani aivan täydelliset ja ennen kaikkea hintalaatusuhteeltaan erinomaiset nahkahousut (kurkkaa täältä!)

Find here: 1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6.

Toinen niin sanottu ”turva-asuni” erilaisiin iltamenoihin on ehdottomasti mekko. Mekot ovat ihanan helppo asuvalinta moniin eri tilaisuuksiin, koska ei tarvitse erikseen miettiä asukokonaisuuden ylä- ja alaosia. Mekkoja on paljon erilaisia ja jokaiselle vartalotyypille löytyy täydellisesti istuvia mekkomalleja! Yläpuolen kollaasista löytyy paljon omia tämän hetken mekkosuosikkejani; eläinkuosia, kietaisumallia, samettia ja rohkeaa punaista. Suosin usein myös hyvin klassisia ja yksinkertaisia (mustia) mekkoja, joiden kanssa voi leikitellä rohkeammin asusteiden kanssa. Tykkään iltapukeutumisessani käyttää näyttäviä koruja ja koen, että yksinkertaisen mekon kanssa isot/näyttävät asusteet pääsevät korostetummin ja tyylikkäämmin esille. Mekkomalleista suosin lyhyehköjä mekkoja, joissa on peittävämpi yläosa. Toisin sanoen, vilauttelen mieluummin sääriäni kuin rintojani, mutta toki hieman avonaisempikin kaula-aukko voi olla tyylikäs. Hyvä istuvuus ja oikeanlaiset mittasuhteet ovat tärkeitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Laila 27.10.2018

  Hei, mistä roikkuvat korvakorusi ovat? :)?

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.10.2018

   Nuo ovat H&M (mutta valitettavasti jo viime syksynä ostetut…)

   Vastaa