HAALARISSA

Sand Jumpsuit
Chanel Bag
Kurt Geiger Boots

Toivottavasti teidän viikko on lähtenyt hyvin käyntiin? Itselläni tulevat viikot tulevat olemaan kiireisiä, sillä minulla on paljon kampanjoita sekä suunnitteilla että toteutuksessa. Tässä työssä huomaa selvästi tietyt ajanjaksot, jolloin kampanjoita ja muita töitä on todella paljon ja varsinkin syksy ja loppuvuosi ovat tunnetusti kiireistä aikaa. Hyvin suunniteltu on kuitenkin kuin puoliksi tehty, joten en anna kalenterini punaisten deadline-merkintöjen kuumottaa minua. Tällä viikolla alkavat myös monien pr-toimistojen pressipäivät, joissa olisi tarkoitus mennä pyörähtämään jos vain suinkin ylimääräistä aikaa siihen löydän.

Eilen tuli muuten taas uusi Metti & Hanna -podcastjakso, jossa aiheena vauvojen erilaiset tavarat ja härpäkkeet. Jaksossa keskustelemme mitkä vauva-aikana hankkimamme tavarat ovat oikeasti olleet ne kaikista käytännöllisemmät ja parhaimmat ja mitkä ovat osoittautuneet täysiksi turhakkeiksi? Mitkä tuotteet ovat olleet suosikkejamme ja mitkä hutiostoksia? Itse myönnän, että varsinkin esikoisen kohdalla tuli hankittua paljon tavaroita, jota loppupeleissä ei olisi lainkaan tarvinnut. Jokainen vauva on yksilö ja toiset tavarat toimivat toisilla paremmin kuin toisilla, mutta jaksossa Hannan kanssa jaamme ainakin omia kokemuksiamme siitä mitä vauvalle kannattaa, ja ei kannata, hankkia ensimmäisen vauvavuoden aikana. Jakson pääsette halutessanne kuuntelemaan tästä!

Photos: Hanna Väyrynen / edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Fannir 24.10.2018

  Todella upeita kuvia sinulla. Ja olet kaunis.

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.10.2018

   Kiitos paljon <3

   Vastaa
 2. Emmimaaria 24.10.2018

  Yleensä turhakkeena monet mainitsee just ton hoitopöydän, mutta meille se oli ihan super tärkeä! Tosin, olen samaa mieltä että vesipisteen lähellä. Meillä oli siis suht pieni hoitopöytä nimenomaan kylppärissä, koska meillä ei ollut kylpyhuoneessa mitään tasoa tai muuta johon olisi hoitoalustan saanut. Pesutornin päällä olisi ollut vähän turhan korkealla 😀 Meidän ”vauva” on nyt 14kk ja edelleen vaipat vaihdetaan hoitopöydällä ja hän viihtyy siinä hyvin. Joten mä aina liputan hoitopöydän puolesta!

  Muuten oli aika samankaltaisia turhakkeita/hyödykkeitä omallakin kohdalla!

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.10.2018

   Hienoa kuulla, että teillä hoitopöydälle on tullut käyttöä! 🙂 Me päätimme jättää sen aikoinaan ostamatta, koska tosiaan kodinhoitohuoneessa on sen verran tasotilaa, että pelkkä pehmustettu alusta riitti meillä ajamamaan saman asian. Jos näin ei olisi ollut, luulen, että silloin mekin olisimme päätyneet hoitopöydän hankkimaan 🙂

   Vastaa
 3. Meeri 25.11.2018

  Tosi hyviä kuvia! Millä kameralla nää on otettu?

  Vastaa