SYYSSÄVYISSÄ

Zara Top & Skirt / Vero Moda Coat / Alighieri Earrings / Chanel Bag / Zara Boots

Syyspukeutumisessa hauskinta on kerrospukeutuminen sekä väreillä leikittely. Olen yleisesti hieman huono käyttämään värejä, mutta tänä syksynä olen yrittänyt tsempata asian kanssa. Tällä kertaa rakensin asukokonaisuuden tuon kuvissa näkyvän sinapinruskean vaatteen ympärille. Itse tykkään hurjasti tuosta hieman erikoisesta sinapinruskeasta sävystä, mutta erään ystäväni mielestä väri muistutti lähinnä vauvan kakan sävyä.. 😀 Well…. jokaisella on oikeus mielipiteeseen, hehe. Kyseessä on itse asiassa erillinen toppi ja hame, mutta tykkään käyttää niitä yhdessä settinä. Kuukausi takaperin käytinkin tätä ”mekkoa” illallisjuhlissa piikkikorkkareiden kanssa, mutta nyt halusin stailata vaatteen myös enemmän arkikäyttöön sopivaksi. Niimpä päätin yhdistää kokonaisuuteen arkisemmat saappaat sekä uuden Vero Modalta saadun ruudullisen villakangastakin. Mielestäni villakankainen ruututakki tuo asukokonaisuuteen klassista trendiä sekä kaivattua arkisuutta. Lookin yleisilme olisi ollut ihan erilainen jos takiksi olisi valikoitunut esimerkiksi nahkarotsi. Laukulla halusin tuoda vähän väriä asukokonaisuuteen, joten valitsin ihanan tummanpunaisen Chanelin, joka sopii mitä täydellisimmin juuri tähän vuoden aikaan.

Mitä mieltä te olette asusta?

Photos: Taru Vuonamo-Pallasvirta / edit by me

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Niina 15.09.2018

  Tykkään ruututakista ja tosta toppi-mekko-kombosta! Noi valkoiset saappaat on tn aika mielipiteitä jakavat, ja itse en vaan pysty niistä innostumaan. En aiemmin, en nyt, enkä todennäköisesti koskaan 😀 Itse voisin pukea päälle ton asun muuten tismalleen samanlaisena, mutta vaihtaisin valkoiset bootsit esim. Dr Martensin mustiin bootseihin, ne toisivat kivaa rouheutta tohon asuun 🙂

  Vastaa
 2. E 24.09.2018

  Sulle sopii kyllä hyvin aika neutraalitkin värit, en tiedä tarvitseeko kaikkien välttämättä innostua väreistä. Kaikki värit ei aina sovi omaan hiusten väriin. Vaatteisiin saa mielenkiintoa muillakin tavoilla kuin väreillä: erilaiset mallit, yksityiskohdat, kuviot jne. Itse pidän aika paljon kokomustistakin asuista.

  Vastaa
 3. pi:s 29.09.2018

  Tykkään lukea sun blogipostauksia koska sulla on kirjoitus hallussa niin, että osaat perustella miksi olet yhdistänyt vaatteet juuri niinkuin olet. Heität myös aina pari vaihtoehtoa joilla saisi muutettua kokonaisuutta. Ainakin itse lukijana kaipaan juuri tätä: haluan oppia enemmän pukeutumisesta, eikä se hyödytä niin paljon jos joku postaa asukuvia ja kirjoittaa, että tämmöisiä syksyn värejä tässä 🙂 Sun postauksissa näkee monesti myös samoja vaatteita yhdistettynä eri tavalla. Joskus vähän ihmetyttää, kun blokkaajilla ei monen kuukauden aikana näy yhtäkään samaa vaatetta päällä… Keep going <3

  Vastaa