NEW IN

Gucci Marmont Matelassé suede belt bag

Tässä uusi kaunokainen, joka löysi tiensä luokseni viime viikolla. Etsin pitkään sitä täydellistä vyölaukkua itselleni ja lopulta päädyin tähän suloiseen Guccin vyölaukkuun. Tykkään kyseisen vyölaukun mallista ja koosta, joka ei ole liian iso. Laukkua löytyy muutamassa eri materiaalissa ja useissa eri sävyissä, mutta itse halusin ehdottomasti hankkia kyseisen yksilön mustassa sametissa.

Vyölaukku on päässyt jo useasti käyttöön ja pian saan asuja myös tänne blogin puolelle näytille. Vyölaukku toimii älyttömän kivasti esimerkiksi midihameen ja neuleen kanssa tai vaikka jakun päällä. Vyölaukku ehdottomasti tuo sellaisen ”trendi-leiman” asuun kuin asuun. Onneksi päätin vihdoin ja viimein tämän kaunokaisen itselleni hankkia!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Saara 17.09.2018

  Ihana ihana ihana! <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.09.2018

   No onhan se – kiitos xx

   Vastaa