METTI JA HANNA LIVE-PODCAST

Viime viikon lauantai oli spesiaalipäivä, sillä Metin ja Hannan podcast veti ensimmäisen live-lähetyksen! Olimme siis Hannan kanssa Stockmannilla livenä nauhoittamassa podcast-jaksoa ja Stockmannille oli kokoontunut ihana pieni joukko seuraamaan nauhoituksia. Asetelma perinteisestä podcast-nauhoituksesta oli hyvin erilainen, sillä normaalisti istumme Hannan kanssa verkkareissa studiossa ja höpöttelemme keskenään, mutta tällä kertaa itse nauhoitusten lisäksi piti samalla myös esiintyä ja keskityttävä myös paikalla olleeseen yleisöön. Live-nauhoitus oli kokemuksena ihan huikea ja oli mahtava päästä tekemään jotain uutta ja erilaista. Saimme valtavasti hyvää energiaa paikalla olleista ihanista ihmisistä sekä Stockmannin upeista puitteista.

Kiitos vielä kerran kaikille ihanille, jotka tulitte kuuntelemaan meitä paikan päälle <3 Oli ihana jutella teidän kanssa lähetyksen jälkeen ja saada hieman kasvoja meidän podcastin kuuntelijoille. Ette arvaakaan kuinka paljon teidän ihanat sanat lämmittivät mieltämme – iso iso kiitos!

Tuo livenä nauhoitettu jakso on nyt kuunneltavissa normaalina podcast-jaksona. Jaksossa käsittelemme siis syyskauden suurimpia trendejä. Mikä trendiväri on minun suosikkini ja mikä trendivaate on puolestaan Hannan inhokki? Syksyn trendisuosikkien lisäksi pääsemme jaksossa haastattelemaan Stockmannin naisten muodin sisäänostajaa Julia Koskilahtea. Jaksossa esittelemme myös suosikki vaatekappaleemme Stockmannin valikoimasta ja halutessanne voitte käydä kurkkaamassa kuvat näistä vaatekappaleista @mettijahannapodcast -instagramtililtä!

Pics: Hanna Westerholm

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. Nina Partanen 03.12.2018

    Moi, kuuntelin teidän ohjelmaa ja etsitte minua?olen koulutettu ammattijärjestäjä, tulisin mielellään auttamaan Teitä ja kertomaan lisää työstäni.

    Vastaa