KÄYTETYIMMÄT EMOJIT

Kuka on ehdottomasti sitä mieltä, että emojit ovat ihan parhaita? Minusta ne ainakin ovat hurjan hauskoja ja tuovat viesteihin tarvittavaa(!) lisämaustetta. Viesti ystävälle on vain yksinkertaisesti paljon kivempi lähettää pienen sydämen kera ja viesti puolisolle suukkojen saattelemana. Ärsytyksenkin saa paremmin tuotua viesteissä esille räjähtävän pään tai höyryävien sieraimien avulla tai puolestaan pahoittelut surkean kyynelehtivät emojin ja särkyneen sydämen kera. Eikö vain? Itse en rehellisesti muista milloin viimeksi olisin lähettänyt puhelimellani mitään tekstiviestiä ilman jonkin sortin emojita. Monesti todella lyhyihin whatsupp -viestihinkin, kuten esimerkiksi ”ok”, lisään ystävällisen hymiön. Tai emojien poisjättämisen sijaan, jätän mielummin pois itse tekstin ja vastaan vain lyhyesti ja ytimekkäästi pelkillä emojillä, esim peukulla ja hymiöllä.

Olen huomannut, että emojita käytetään runsaammin nykypäivänä myös tuntemattomien kesken ja jopa työviesteissä. Toki ala, jolla itse työskentelen saattaa olla tässä kohtaa aika lailla poikkeus, mutta emojien käyttö on nykypäivänä enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Mitä mieltä te olette? Voisiko (tai saatika haluaisiko) joku elää ilman emojeita? 

Katsoin puhelintani ja keräsin tähän alle muutamia omia eniten käytettyä emojeita. Olisi kiva kuulla kommenttiboxin puolella mitkä puolestaan ovat teidän käytetyimmät/suosikkiemojit ja miksi?

Useimmiten käytetyt emojini ovat:

Eriväriset sydämet: Tykkään käyttää viesteissäni paljon sydämiä ja näin tuoda lämpimämmän fiiliksen viesteihini. Kirkkaanpunainen sydän on all-time-favourite, mutta näin syksyllä on tullut käytettyä myös paljon uudehkoa oranssia!

Käsimerkit: Ihan suosikkejani! Käytän paljon tuota ”täydellistä” käsimerkkiä, jossa etusormi ja peukalo tekevät ympyrän. Se ajaa saman asian kuin ylöspäin oleva peukku, mutta on mielestäni vielä astetta kivempi. Käytän myös paljon kädet ilmaan eli ”yay” -emojita sekä kiitoksena käytän tuota kuvassa näkyvää kädet yhdessä emojita (toisten mielestä tämä kuvastaa rukoilua ja toisten mielestä se on high-five. Minusta se on ”kiitos”). Myöskin äitinä supervoimat ovat tarpeessa, joten suhteellisen usein tulee lisättyä vähän muskeli-käsimerkkejä viesteihin! #igotthatpower

Apinan naamat: Kädet silmillä on yksi oma lemppari ja yksi käytetyimmistä, mutta kyllä nämä kaikki kolme apinan naamaa ovat usein käytössä viesteissäni.

Hymiöt: Oma suosikki-emoji kaikista on ehkäpä tuo suloinen sydämen suukottava hymiö. Sellaisen on kiva sekä lähettää että saada. Lämmin ja tärkeä fiilis välittyy heti! Toinen erittäin käytetty hymiö-emoji on minulla on naurava hymiö, jolla tippuu hikikarpalo otsalla. #lifewithkids

Kimalle & Satanen: Kaksi ”merkityksetöntä” emojita, joita kuitenkin käytän hurjasti! Jos haluaa oikeasti hehkuttaa jotain on täydellistä heittää perään 100-emoji! Pieni kimallus puolestaan tuo aina kivaa piristystä viestiin, joten why not? (ja nyt tähän se ihmisemoji joka nostaa kädet ilmaan why not -tyyppisesti)

Sydämiä kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

5 kommenttia

 1. En käytä juuri koskaan. Vaikka puheessani olen runsas, viestittelyni on hyvin lyhyttä ja vähäeleistä.

  Vastaa
 2. Nea 27.09.2018

  Haha, tää oli just hauska postau. Kiva kun tuotat erilaista sisältöä, sun blogia on aina niin kiva lukea ? Mun lempi emojiet on mm. ?????

  Vastaa
 3. Maikki 27.09.2018

  ?❤???????
  Ja ? on ehottomasti paras.

  Vastaa
 4. Laura 28.09.2018

  Toivoisin eniten käytetyimmän emojini olevan joku muu, mutta tässä elämäntilanteessa se on tämä: ?? 1,5-vuotiaan lapsen kanssa ja erittäin hajamielisenä ihmisenä tälle emojille on käyttöä, kun unohtelen asioita jatkuvasti. Muita hyviä myös ????

  Vastaa
 5. Jade 30.09.2018

  Käytetyimmät emojini ovat ???☺️????????✨??☀️Tietysti Sydämet ❤️??????Ja juuri nuo hellyttävät apinat ???

  Vastaa