ELÄINKUOSIA ASUSTEISSA

1. Zara / 2. Aquazzurra / 3. Steve Madden / 4. Mango / 5. Zara / 6. Zara / 7. Mango

Edellisessä postauksessa päälläni olleet käärmekuosiset bootsit ovat keränneet paljon kehuja. Totta puhuakseni, aluksi epäröin kenkien ostoa, mutta nyt yllätyksekseni olenkin käyttänyt nilkkureita hyvin paljon. Olen aina ollut leopardikuosin fani, mutta esimerkiksi käärme- ja seeprakuoseihin on minulla ollut hieman totuttelua. Tykkään kylläkin siitä, miten vivahteikkaat eläinkuosit tuovat klassisiin ja yksikertaisiin asukokonaisuuksiin mielenkiintoa ja hauskaa leikkisyyttä. Kuinka mukavaa piristystä mustan jakkupuvun kanssa tuovat esimerkiksi nuo kollaasissa vilahtavat seeprakuosiset korkokengät? Myöskin eläinkuosillinen laukku on täydellinen pari esimerkiksi syksyn ruskansävyisten neuleiden kanssa. Mikäli siis arastelee isoissa pinnoissa eläinkuosien käyttöä, voi asua kuitenkin maustaa eläinkuosillisilla asusteilla ja lopputulos on erittäin trendikäs!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. E 24.09.2018

    Lehmäkuosi on vähän tuntemattomampi, bongasin pari päivää sitten tällaiset kengät: https://www.zalando.fi/gioseppo-biker-cowboynilkkurit-offwhite-g5211n01i-a11.html Jäävätköhän kuitenkin ostamatta itselle vaikka ovatkin mielenkiintoiset.

    Vastaa