SYKSYLLÄ PUKEUDUTAAN ELÄINKUOSIIN

Helteet sen kun jatkuvat, mutta pikkuhiljaa katseet kääntyvät kuitenkin jo tulevaan syksyyn. Tulevan syksyn trendi näyttää mukavan värikkäältä ja mielenkiintoiselta. Trendien joukossa on paljon erilaisia printtejä, rohkeita värejä ja mielenkiintoisia asusteita. Yksi näyttävimmistä syksyn muotituulista on ehdottomasti eläinkuosit. Erilaiset eläinkuosit ovat huomiota herättäviä, naisellisia ja rohkeita. Tulevana syksynä erilaiset eläinkuosit, varsinkin leopardikuosi, nauttii suursuosiota. Itse tykkään leopardikuosista, mutta sitä käyttäessäni tykkään pitää muuten asukokonaisuuden hyvin maltillisena pitämällä muun vaatetuksen väriltään pelkistettynä tai käyttämällä hyvin minimalistisesti koruja tai muita asusteita. Tänä syksynä kuitenkin on todella trendikästä yhdistää jo nämä itsestään räväkät eläinkuosit rohkeiden ja kirkkaiden värisävyjen parina (kuten esimerkiksi kollaasissa  kirkkaanpunaisen neuleen ja kuosihousujen yhdistelmä).

Juuri viime viikolla postasin ranta-asun, jossa vilahti tänä kesänä paljon käyttämäni leopardikuosinen hame. Ja muistattekos tämän suloisen Lidlin ja Heidi Klumin yhteistyössä suunnitteleman leopardimekon? Ihastuin siihen viime vuonna hurjasti ja nyt olen odottanut hieman ilmojen viilenemistä, jotta saisin taas ottaa tämän pitkähihaisen kaunokaisen käyttöön.

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. pauliina 03.08.2018

    Punainen ja eläinkuosi näyttää kyllä todella hyvälle! Itse näkisin omassa syksy kaapissa punaisen kaverina esim. Leopardi kuosia. Kiitos inspiraatiosta, en olisi välttämättä ensimmäisenä osannut yhdistää leopardi tai eläinkuosia punaiseen. 🙂

    Vastaa