6 x PARASTA KESÄSSÄNI

Viime viikko oli pehmeä laskeutuminen arkeen, mutta tällä viikolla arki alkaa oikein kunnolla! Olen täynnä energiaa ja innolla odotan mitä syksy tuo tullessaan. Niin kuin viime viikolla kerroinkin, suurin muutos meidän perheen arjessa on kuopuksemme päiväkodin aloitus. Vaikka hänen päiväkodinaloitus on aiheuttanut itselleni ristiriitaisia fiiliksiä (lue postaus siitä tästä), tiedän, että kyseessä on hyvä juttu!

Kulunut kesä on ollut aivan ihana ja vielä ennen kuin ajatukset menevät liikaa syksyn puolelle, halusin jakaa blogissani kuusi parasta asiaa kesässäni:

Aurinkoinen ja lämmin sää

Yksi ehdottomasti kesän parahaimmista jutuista on ollut tämä meitä hellinyt upea sää! En muista milloin viimeksi kesä Suomessa olisi ollut yhtä aurinkoinen ja kuuma. Näitä lisää kiitos!

Uiminen

On ollut ihanaa, kun on säiden vuoksi on päässyt tekemään ja nauttimaan kaikista perinteisistä kesäjutuista, kuten esimerkiksi rantapäivistä ja uimisesta. Lapset ovat nauttineet niin paljon rantaleikeistä ja varsinkin uimisesta. Monta kesäpäivää kului Allas Sea Poolilla, joka on ihan yksi meidän perheen suosikkipaikoista kesäpäivän viettoa varten!

Perheen yhteinen aika

Ensimmäistä kertaa koko yhteisen historiamme aikana saimme viettää oikeaa kesälomaa koko perheen voimin. Tuntui todelliselta luksukselta kun pystyimme ensimmäistä kertaa ikinä suunnittelemaan lomaamme. Aikaisempina vuosina kesä on tuntunut aivan tavalliselta arjelta, sillä mieheni jalkapallon vuoksi irralisia vapaapäiviä on ollut vain siellä täällä. Tänä vuonna tilanne oli kuitenkin aivan toinen ja nautimme kaikki suunnattomasti perheen yhteisestä kesälomasta <3

Kesäruoka

Grilliruoka, kasvikset, tuoreet marjat, uudet perunat, toast skagen, raikkaat salaatit, voi kuinka rakastankaan kaikkea ihanaa kesäruokaa. Grilliruoka on kyllä yksi suosikeistani, sillä mitä tahansa grilliin heittääkään, lopputulos on herkkua! Tänä kesänä mökillä kokeilimme pizzakiveä grilliin, joka teki omatekoisesta pizzasta ihan taivaallisen hyvää! Toinen suosikkini oli grillatut kaalit, joista teinkin postauksen täällä!

Belekin loma

Pakko nostaa esille myös ihana Belekin loma heinäkuussa, joka oli ehdottomasti yksi kesän kohokohta. Muun muassa tässä, tässä, ja tässä postauksia lomaltamme, mikäli haluatte kurkata niihin tunnelmiin vielä kerran.

Ystävät

Tästä kesästä ihanan ja tapahtumarikkaan tekivät myös ihanat ystäväni. Oli tyttöjeniltoja, mökkireissuja, terassiviinittelyjä, piknikejä, kesälounaita, synttäreitä ja vaikka mitä. Ensimmäistä kertaa moniin vuosiin pääsin viettämään myös kunnolla aikaa ystävieni kanssa. So special <3

Zara Dress / H&M Head Band / Mango Jewellery / Straw bag from spanish market / Hermes Sandals

Mitä asioita teidän listaltanne löytyy? Jakakaa ihmeessä kommenttiboxin puolella kuulumisia miten teidän kesä on sujunut ja mikä on ollut siinä parasta?

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Sandra 06.08.2018

    Aika samoja suosikkeja löytyy omalta listalta. Suomen ihanan kesän lisäksi loma Kreetalla kuuluu tämän kesän lemppareihin. Loma tuntuu lomalta erityisesti silloin, kun on edes hetken aikaa pois ns. omista ympyröistä. Kiitos tyylikkäästä blogista ?

    Vastaa
  2. Jenni 12.08.2018

    Tämä sää on ollut aivan mahtava ja olen nauttinut siitä todella paljon! Parasta kesässäni on sään lisäksi ollut lukuisat pyöräilylenkit, uiminen luonnonvesissä, vesijetteily, jokapäiväinen ampparijäätelö, kirjan lukeminen rannalla ja kesälomareissumme aurinkoiseen Turkuun ja Tallinnaan. Aivan ihana kesä ollut <3 <3 Olisipa Suomessa aina tällainen kesäsää niin ei ulkomaille edes tarvisi niin usein lähteä.

    Vastaa