TOIVEPOSTAUS: HOTELLIMME LOMALLA

Lomamme aikana sain teiltä valtavasti kyselyitä hotellistamme, joten halusin vielä blogin puolella jakaa hieman enemmän tietoa tästä ihanasta paikasta. Hotellimme oli nimeltään Regnum Carya ja sijaitsee Turkin Belekissä. Lento on Antalyaan ja sieltä kuljetus hotellille kestää noin 20 minuuttia. Hotelli on järjestänyt yksityiskuljetuksen hotellin vieraille, joten auto ja kuljettaja odottavat lentokentällä.

Lyhyesti tiivistettynä hotelli on aivan IHANA ja lomakokemuksemme oli 6/5. Hotellista löytyy kaikki mitä lomalainen täydelliseen rentoutumiseen ja nauttimiseen tarvitsee. Hotelli sopii loistavasti niin aikuisille kuin lapsiperheille, sillä jokaisen lomalaisen viihtyminen on otettu huomioon upealla tavalla.

Uima-altaat & Ranta

Jokaiselle jotaikin – pienille lapsille löytyy erilaisia lastenaltaita, aina varjossa olevista kahluualtaista, pienille lapsille tarkoitettuihin vesileikkipuistoihin. Isommille lapsille löytyy luonnollisesti hurjempiin vesileikkeihin tarkoittettuja altaita ja vesipuisto isoine liukumäkineen. Hotellilla on myös yksi iso, vain aikuisille tarkoitettu uima-allas alue, jonne voi mennä aikuisten kesken rentoutumaan rauhallisempaan ympäristöön. Mekin pääsimme mieheni kanssa testaamaan tämän aikuisten allasalueen, kun ihanat isovanhemmat ottivat lapsemme hetkeksi hoitoonsa. Oli luksusta nauttia muutama tunti kahdestaan, loikoilla auringossa ja vilvoitella ihanassa isossa poolissa.

Hotellilta löytyy myös oma upea ranta, jonne on ihana suunnata viettämään rantapäivää. Perinteisten rantatuolien sijaan päivää voi viettää myös suloisissa rantabungaloweissa tai hulppeissa meren päällä olevissa yksityisissä bungaloweissa. Yksi mahdollisuus on myös valita laiturin nokkassa olevat rantatuolit ja hypätä sieltä suoraan mereen vilvoittelemaan.

Ruoka

Isosta hotellista luonnollisesti löytyy laaja valikoima myös eriaista ruokaa. Hotellin päärakennuksessa on paljon erilaisia ravintoloita – perinteinen buffet (joka tarjoilee aamiaisen, lounaan ja illallisen) mutta myös useita á la carte ravintoloita. Me kävimme lomamme aikana muutamana iltana buffetissa syömässä, mutta muina iltoina illallisvarausten kautta söimme muun muassa hotellin italialaisessa sekä aasialaisessa ravintoloissa. Lasten kanssa koimme, että pöytiintarjoilu oli helpompaa, kuin juosta hakemssa koko ajan buffetista jotain. Toisaalta taas buffet on helppo, kun sieltä voi napsia lapsille kaikkea erilaista pientä syötävää. Hotellilla oli myös lapsille tarkoitettu oma buffet, johon oli kerätty lasten makuun sopivia ruokia. Tavallisen ruoan lisäksi lastenbuffetista löytyi myös mm. purkkiruokia sekä erilaisia juomia kuten maitoja, pillimehuja yms. Lasten buffetissa oli luonnollisesti myös pienet pöydät ja tuolit, joissa ainakin meidän pikkuiset viihtyivät varsin hyvin.

Hotellin ulkoa, mm. uima-altaiden läheisyyksistä sekä rannalta, löytyi myös useita ravintoloita. Söimme usein lounaamme rannan läheisyydessä sijaitsevassa suloisessa rantaravintolassa tai joskus helposti altaan lähellä sijaitsevissa ravintoloissa. Ruokalistoilta löytyi laajasti erilaisia vaihtoehtoja burgereista ja pizzoista, erilaisiin salaatteihin ja pastoihin. Hotellin aluueella on myös hedelmä- ja jäätelöbaareja, kahviloita sekä vain aikuisille tarkoitettu beach club.

Hotellihuoneet

Hotellilta löytyy sekä tavallisia hotellihuoneita sekä hotellin edustalta isompia villa-tyylisiä asumuksia, jotka ovat hieman isompia omine uima-altaineen. Meidän huone oli kuitenkin hotellin päärakennuksessa, joissa oli ihana iso parveke merelle päin. Huoneessamme oli yksi todella leveä sänky sekä lisävuode Lilialle. Toimi erinomaisesti ja koko perhe mahtui nukkumaan huoneessa loistavasti! Hotellihuoneestamme löytyi myös ihana kylpyamme, jossa lapset viihtyivät allaspäivän jälkeen pesulla ennen illallista. Ison plussan hotellihuone saa myös erillisestä vaatehuoneesta, jonne sain kätevästi  ”piiloon” kaikki matkalaukut ja muut ylimääräiset tavarat.

Hotellin palvelut

Hotellissa on monipuoliset palvelut ja tekemistä riittää kaiken ikäisille sekä erilaisista asioista kiinnostuneille. Kaikki peruspavelut löytyvät ja urheilumahdollisuudet ovat erinomaiset. Hotellin oma golfkenttä sijaitsee aivan hotellin vieressä, joka on kiva juttu golffista kiinnostuneille. Hotellilta löytyi myös mm. keilaratoja, viihde- & pelikeskuksia sekä erilaisia baareja.

Meidän perheelle tärkeäksi palveluksi osoittautui (yllätys yllätys) kids club, johon oli hyvä mennä välillä leikkimään ja kuuman auringon alta vilvoittelemaan. Lastemme suosikiksi nousivat kids clubin sisällä ollut hop lop -tyylinen sisäleikkipuisto sekä mielenkiintoinen legohuone. Kids Club järjesti myös erilaista ohjelmaa lapsille joka päivä 9am-2.30am välisenä aikana. Piti muutaman kerran hieraista silmiä infotaulua lukiessani, mutta kyllä – paikka sulkeutui joka päivä vasta 2.30 yöllä! Lapsille oli tarjolla myös erilaisia musiikkiesityksiä, joita kävimmekin muutamana iltana kuuntelemassa hotellin areenalla.

Huonot puolet?

Kaiken tämän hehkutuksen jälkeen herää kysymys – oliko hotellissa sitten mitään huonoa? Rehellisesti sanottuna ei! Kaikki tehdään tyylillä tässä hotellissa, joten valitettavaa ei yksinkertaisesti ole. Lomakokemus oli loistava!

Jos teille herää mitään kysymyksiä liittyen hotelliimme tai ylipäätään lomaamme – vastaan niihin enemmän kuin mielelläni kommenttiboxin puolella!

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

3 kommenttia

 1. Anni 23.07.2018

  Hei, millainen oli hotellin hintataso ravintoloissa vai oliko hotelli allinclusive?

  Vastaa
 2. Anna 25.07.2018

  Tällaiset vinkit tulee todellakin tarpeeseen! Ensimmäistä lasta odottavana sitä on vielä ihan pihalla paikoista, joissa lapsiperheiden on hyvä lomailla. 🙂 Toiveena on että päästäisiin matkustelemaan myös sitten kun lapsemme syntyy!

  Vastaa
 3. Kaisa 27.07.2018

  Hotelleja, joista voi vain uneksia…. On kuitenkin kaikella tapaa mielenkiintoista päästä näkemään ja lukemaan tällaisista paikoista, joihin itse ei varmasti tule pääsemään. 🙂

  Vastaa