TERVEISET PARASTIISISTA

H&M Dress / Club Monaco Earrings / Cult Gaia Bag / Gucci Sunglasses / Hermés Sandals

Terveiset Belekistä! Tai pitäisikö sanoa paratiisista? Tuo sana kuvailee fiiliksiäni nimittäin paljon paremmin. Saavuimme aikaisin maanantaiaamuna tosiaan tänne Turkin Belekiin lomalle yhdessä vanhempieni ja veljen kanssa. Ensimmäiset päivät ovat kuluneet pääsääntöisesti uima-altailla makoillessa ja auringosta nauttien. Täällä on niin kuuma, mutta me kaikki rakastamme sitä! Olen saanut aivan valtavan paljon kyselyitä hotellistamme, joka on siis nimeltään Regnum Carya. Ajattelin, että voisin tehdä ihan erillisen postauksen hotellistamme, jossa voin kuvien kera kertoa hieman tarkemmin hotellistamme. Hotelli on kerrassaan loistava ja sopii täydellisesti niin aikuisille kuin lapsiperheille. Olen itse asiassa ollut tässä samassa hotellissa aikaisemmin vuonna 2015. Silloin olin täällä myöskin vanhempieni kanssa ja matkassa oli myös reilun vuoden ikäinen Lilia. Hotelli on muuttunut jonkin verran kolmen vuoden aikana, kun tänne on rakennettu lisää ravintoloita, uima-altaita yms. Kuvissa näkyvä Möet-terassi oli myös uusi mukava tuttavuus, jota ei vielä kolme vuotta sitten ollut.

Pahoittelut jo monta päivää kestäneestä blogihiljaisuudesta! Viime viikonloppu hurhahti niin nopeasti, kun ensin olimme tyttöjen kanssa mökillä yhden yön ja sitten koko sunnuntai päivä meni perheen tavaroita pakatessa lomaamme varten. En ole oikeastaan missään välissä kerennyt päivittää blogia vaikka se mielessä onkin koko ajan pyörinyt. Lupasin myös itselleni, että heinäkuun pyrin ottamaan paljon rennommin, joten postaustahti on normaalia hitaampaa. Mutta nyt vihdoin sain napattua ensimmäiset kuvat lomaltamme. Joku minulle insta-storyyn kommentoikin, että ihanan värikkäitä asuja vilahtelee somessani. Ja oikeassa hän olikin, sillä vaikka arkipukeutumisessani suosin aina enemmän niitä perusvärejä, lomapukeutumisessa rakastavan käyttää näyttäviä ja rohkeita värejä. Ne vain sopivat tänne kuumuuteen jotenkin paljon paremmin! Esimerkiksi tämä smaragdinvihreä löysä kesämekko on mielestäni ihan täydellinen tänne – tarpeeksi puettu, mutta samalla täydellisen rento lomamekko. Mitä mieltä te olette tästä lomalookista?

Photos: Hubby

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Pauliina 11.07.2018

  Ig stoorin perusteella hotelli näyttää kyllä paratiisille todella, ihana kun hotelli on myös avoinna lapsi perheille eikä esimerkiksi ainoastaan aikuisille. 🙂

  Ihanaa loman jatkoa, kyllä blogi ja me lukijat ymmärretään lomamoodi ♥️

  Vastaa
 2. Jenna 11.07.2018

  Moi! On pitänyt jo aiemmin kysyä, että mitä shampoota ja muita hiustenhoitotuotteita käytät? Itselläkin vaaleat hiukset ja haluaisin että pysyisivät yhtä puhtaan vaaleina ja kirkkaina niinkuin sulla 🙂 Mukavaa lomaa teille! 🙂

  Vastaa
 3. E 11.07.2018

  Upea hotelli ja sinä myös mitä ig kuvia nähnyt! Onko siellä turvallista kun olen ymmärtänyt päinvastoin..

  Rentouttavaa lomaa, nauti perheen yhteisestä ajasta, kyllä lukijat täällä odottavat!

  Vastaa
 4. M 11.07.2018

  Kirjoitat vanhemmistasi, oletko reissussa siis äitisi ja isäpuolesi kanssa? Ihanaa, jos sinulla on noin hyvät välit isäpuoleesi!

  Vastaa
 5. Helen 14.07.2018

  Kivan näköinen paikka, tuo Möet-baari. Tuo vihreä mekko sopii sinulle tosi hyvin. Helteessä onkin kiva pitää höllempää vaatetusta.

  Vastaa
 6. Sissi 14.07.2018

  Kiitos hienoista fiiliskuvista, kaunis hotelli mutta jäätävän kallis. Olen ollut pari kertaa viereisessä Gloria Golfissa, joka oli kanssa ihana. Nyt on hinnat karanneet Belekissä ihan lapasesta. Mutta kiva päästä näin mukaan matkaan. Nautinnollista lomaa sinne paahtavan aurinkoon. ???

  Vastaa