RANTATYYLINI

Cubus Swimsuit / Cult Gaia Bag / Gucci Sunglasses / H&M Earrings & Head band

Meriveden suolaamat karheat hiukset, söpö uimapuku, kesäiset korvakorut, isot pyöreät aurinkolasit, värikäs hiushuivi sekä bamboolaukku – siitä on minun rantatyylini tehty. Jos olette yhtään instagram-storejani seuranneet tiedätte mistä puhun.

Viimeisiä päiviä vietetään Belekin kuuman auringon alla. On ollut aivan ihana loma. Olo on rentoutunut ja levännyt. Täällä kaikki on ollut niin helppoa. Ihanaa kun on saanut hetken hengähtää kun ei itse ole tarvinnut ottaa vastuuta mistään – ei edes aamiaisen tekemisestä, sillä kaikki on valmiina. Viikon olemme saaneet syödä hyvin, levätä, nauttia auringosta ja uida. Juuri tällainen perinteinen all-inclusive resorttiloma oli sitä mitä halusimme ja kaipasimme. Parasta lomalla on ehdottomasti ollut nähdä omien lasten nauttivan niin suuresti uimisesta ja vesileikeistä. Ei ole maailman päällä parempaa tunnetta <3

Tässä nopeat terkut ja tämän hetkiset fiilikset. Nyt menen nauttimaan vielä viimeisistä hetkistä rannalla!

Pics: Hubby

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Helen 15.07.2018

  Kuvista välittyy lomatunnelma oikein hyvin.
  Hyviä kuvia hubby on ottanut 🙂
  Mikäköhän kamera on ollut käytössä?
  Ihastuttava rantalook, uimapuku on oikein kiva.

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.07.2018

   Kiitos paljon Helen! Minulla on käytössä Canonin 6D kamera, johon minulla on erilaisia linssejä 🙂

   Vastaa
 2. Hanne 16.07.2018

  Kauniilta näyttää. Miehesi ottaa upeita kuvia!

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.07.2018

   Kiitos! Eikö vain – jos vaan pinnaa ja jaksamista riittää 😀

   Vastaa