MUSTAVALKOISEN ASUN PIRISTYS

Zara Top / Mango Skirt / Ray Ban Sunglasses / Club Monaco Earrings / Chanel Bag / Vagabond Heels

Vaikka tähän aikaan vuodesta olenkin rohkeampi värien käyttäjä, turvaudun silti monesti helppoihin värisäävyihin pukeutumisessani. Mustaa, valkoista ja harmaata tulee käytettyä paljon myös kesäisin. Värikkäillä asusteilla saa kuitenkin helposti tehtyä tavallisesta mustavalkoisesta asusta ihanan kesäisen. Värikäs laukku, kengät tai esimerkiksi vain kirkkaanväriset korvakorut tuovat piristystä ja kesäistä fiilistä asuun kuin asuun. Tällä kertaa yhdistin mustan ja valkoisen rinnalle roihuvan kirkkaanpunaisen, joka on klassinen, mutta samalla myös kauniin kesäinen valinta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Sandra 21.07.2018

    Todella tyylikäs asu! Sopisi myös omaan vaatekaappiini. Tosi inspiroiva blogi sulla muutenkin☺

    Vastaa
  2. Helen 23.07.2018

    Tuo laukku on kyllä ihana!

    Vastaa