RAKKAUS KELTAISEEN

Zara Dress & Earrings / H&M Sunglasses / Prada Bag / Gucci Shoes

Keltainen on väri, johon rakastun joka kesä uudelleen. En tiedä ovatko ne nämä heinäkuun helteet vai mitkä, mutta huomaan hamstraavani kotiin kaikkea keltaista aina perheen vaatetuksesta, kukkiin ja sohvatyynyihin. Tällä hetkellä keltainen onkin varsinainen trendiväri, joten sitä löytyy kauppojen valikoimista runsain määrin.

Kesällä on ihanaa käyttää piristävää kirkkaankeltaista kun taas syksymmällä suosin hieman murretumpia keltaisen sävyjä, kuten esimerkiksi okraa ja sinapinkeltaista. Näissä kuvien keltaisessa pellavamekossa ihastuin erityisesti sen aavistuksen murrettuun keltaiseen sävyyn. Mekko on malliltaan yksinkertainen mutta kaunis väri sekä tumma nappirivistö tekevät mekosta hieman erikoisemman. Jos haluaisi hieman asustaa lookia enemmän olisi mekon kangasvyön voinut vaihtaa esimerkiksi nahkaiseen vastaavaan. En tiedä meneekö teidän mielestä liian överiksi, mutta itse tykkään hurjan paljon keltaisen ja kultaisen yhdistelmästä. Näyttää superkivalta sekä täydellisen kesäiseltä!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Sandra 30.07.2018

  Kaunis! ?

  Vastaa
 2. Jade 30.07.2018

  Todella kaunis asu, kaunis väri, ihanaa pellavaa, tyylikäs, rento ja niin kesäinen. Kauniit kultaiset korvakorut sopivat asuun täydellisesti. Ja tuo laukku sekä aurinkolasit, Muy Bien ?

  Vastaa
 3. Sinimalist 02.08.2018

  Aivan ihana asu ja kultaiset korut myös ihan superkauniit. Nyt iski kunnon kultakuume 🙂

  Vastaa