NAPPILLINEN MEKKO – KESÄN SUOSIKKI

Valkoinen kesämekko on klassikko, joka on aina muodissa. Kuitenkin monesti pienet elementit, kuten erilaiset mallit, materiaalit, leikkaukset tai yksityiskohdat nousevat tiettyinä vuosina voimakkaammin suursuosioon. Viime vuonna valkoinen kesämekko oli olkapäät paljastava off-shoulder malli ja sitä edellisenä vuonna valkoinen kesämekko oli materiaaliltaan pitsiä. Tänä vuonna tuosta klassisesta kesämekosta löytyy puolestaan yksi merkittävä yhtenäinen tekijä – näyttävät napit! Napit ovat hauska ykistyiskohta, joka tuo vaatteeseen rentoutta sekä samalla leikkisää tyttömäisyyttä. Tykkään!

H&M Dress / & Other Stories Denim Jacket / H&M Earrings & Bag / Ray Ban Sunglasses / Hermes Sandals

Etsitkö itsellesi vielä sitä täydellistä juhannusmekkoa? Ehkä se voisi olla tällainen suloinen napillinen mekko? Alapuolen kollaasissa muutama suosikkini nettikauppojen valikoimasta! Kuinka upea on muun muassa tuo oranssi mekko – Love it! Ja tuo kollaasin vaaleansininen mekko on muuten ihan sama kuin minulla kuvissa, mutta valkoisena.

Photos: Alexa Dagmar

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *