MUUTAMA JUHANNUSKUVA

Tässä muutama todella irtonainen kuva juhannuksestamme. Irtonaiset kuvat sieltä täältä tosin kuvastavat hyvin sitä ettei kameraa kovinkaan montaa kertaa jaksettu kaivaa ulos laukusta. Ainoat tavoitteeni koko juhannukselta oli nimittäin yrittää irrottautua mahdollisimman hyvin arjesta ja töistä sekä viettää vain kiireetöntä ja rauhallista aikaa yhdessä perheen kanssa – ja siinä onnistuin!

Vietimme tosiaan juhannusta tänä vuonna vanhempieni, pikkuveljeni sekä oman perheen kanssa mökillämme Loviisassa. Oli ihan täydellinen ja todella rentouttava mökkiviikonloppu, johon kuului paljon saunomista, uimista, grillailua, mökkipelejä sekä yksinkertaisesti rentoa hengailua ja jutustelua. Kuten osasin aavistellakin, lapsemme olivat aivan innoissaan kun pääsivät puuhastelemaan mökille. Eivät varmaan koskaan ole olleet niin pitkään itkemättä tai kinastelematta kuin tuolla olivat. He olivat aivan innoissaan mitä pienimmistäkin ”mökkijutuista” aina saunan lämmittämisestä souteluretkeen. Oikein nauratti kuinka lapsemme ovat niin tyypillisiä kaupunkilapsia, kun olivat ihan fiiliksissä jopa metsässä käpyjen keräämisestä 😀 Mutta toisaalta samoista pienistä asioista olin itsekin aivan innoissani koko juhannuksen ajan. Kävelylenkit metsässä tai kahvihetki laiturilla eivät ole koskaan tuntuneet noin terapeuttisilta. Koko viikonlopun ajan niin kehossani kuin mielessäni vallitsi uskomattoman levollinen fiilis. Tuntui niin hyvältä (ja tarpeelliselta!) vetäytyä pois kaupungin hälinästä muutamaksi päiväksi. Toivottavasti pääsen mökille taas pian uudestaan!

Iso kiitos rentouttavasta viikonlopusta kuuluu suurimmaksi osaksi ihanille isovanhemmille, jotka pitkälti hoitivat kaikki kokkailut ja siivoamiset mökillä – luksusta. Nauroimmekin mieheni kanssa paluumatkalla kotiin, että ei taida olla seuraava mökkikerta ihan niin rentouttava jos menisimme sinne vain oman perheen kesken. Ei saadakaan vain astella valmiiksi lämmitettyyn saunaan tai istahtaa valmiiseen ruokapöytään. Kiitollisina ottaisimme siis isovanhemmat mukaan myös tulevillekin mökkireissuille <3

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

  1. Tommi 25.06.2018

    Oli mukava lukea juhannuksestanne

    Vastaa
  2. H 25.06.2018

    Hei, mistä tuo ihana vaaleansininen neule on?

    Vastaa