FARKKUHAME, KESÄN YKKÖSVAATE

Zara Sweater / Tommy Hilfiger Skirt / APM Monaco & Pernille Corydon Necklaces / Mango Bag / Ray Ban Sunglasses / Stradivarius Shoes

Ne, jotka ovat katsoneet Elle loves Metti Forssell -nettisarjaa saattavat ehkä muistaa, että ihan ensimmäisessä jaksossa kerroin suosikki kesäasuni olevan farkkuhame valkoisen yläosan kanssa. Farkkuhame on ollut jonkin sortin luottovaatteeni jo vuosia, sillä huomaan useimmiten rakentavani suosituimmat kesäasuni nimenomaan farkkuhameen ympärille. Farkkuhame on helppo ja monipuolinen vaatekappale, jonka kanssa voi yhdistää niin klassisen kauluspaidan, silkkitopin kuin myös esimeriksi rennon neuleen riippuen tilaisuudesta.

Itse yhdistin tällä kertaa farkkuhameen kanssa valkoisen off-shoulder neuleen, joka mielestäni sopii hauskasti malliltaan juuri kyseisen farkkuhameen parina. Molemmissa vaatteissa kun leikkaus menee vinosti samaan suuntaan on yhdistelmä mielestäni aika hauska. Valkoisen ja vaaleansinisen yhdistelmä on klassisen tyylikäs sekä sen lisäksi kesäisen kevyt ja raikas. Asukokonaisuuden kanssa yhdistin verkkolaukun, joka tuo kesäistä leikkisyyttä kokonaislookiin.

Valkoinen farkku on myös erityisen pinnalla juuri nyt. Näin yhdistin valkoisen farkkuhameen arkityylissäni!

Photos: Niki Strbian

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

7 kommenttia

 1. Eve 11.06.2018

  Kivan rento mutta kuitenkin huoliteltu asukokonaisuus?

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.06.2018

   Kiitos paljon Eve! <3

   Vastaa
 2. Sandra 11.06.2018

  Onpa ihana asu ❤ Kiitos inspiroivasta blogista!

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.06.2018

   Kiitos kauniista sanoistasi Sandra! Kiitos kun seuraat! 🙂

   Vastaa
 3. Katariina 11.06.2018

  Milloin olet ostanut tuon neuleen? Mahtaisiko löytyä vielä? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.06.2018

   Moikka! Muistaakseni siitä on jo vähän aikaa, olisiko ollut joskus helmi-maaliskuussa..? Kannattaa kuitenkin kurkata netistä 🙂

   Vastaa
 4. Jenni 14.06.2018

  Tämä asu on kyllä niin mieleeni! Ihanasti menee tosiaan nuo vaatteiden leikkaukset keskenään ja muutenkin raikas ja kesäinen asu. Pitää alkaa etsimään itsellekin taas farkkuhametta, kun teiniaikoina sain yliannostuksen siitä 😀 Silloin farkkuhame vaan piti olla mahdollisimman mini ja viileämpinä aikoina yhdistettynä leggingseihin. Apua 😀 😀

  Vastaa