UUSI CHANEL

En ole vielä kerennyt näyttää teille yhtä aivan ihanaa lahjaa, jonka sain äitienpäivälahjaksi mieheltäni. Olin totaalisen yllättynyt kun näin Chanelin mustan kassin roikkumassa makuuhuoneen ovessamme äitienpäivänaamuna. Itselläni ei ollut harmainta haisuakaan mitä kassissa mahtaisi olla ja yllätykseni oli todellisen suuri, kun paketista paljastui pitkään haaveilemani kirkkaanpunainen klassinen Chanelin laukku.

Olen saattanut täällä bloginkin puolella joskus mainita, että klassinen kirkkaanpunainen Chanel laukku on ollut minulla säännöllisen epäsäännöllisessä etsinnässä. Kuluneen kevään aikana kävin kyselemässä laukkua mm. Pariisin lukuisista liikkeistä sekä nyt vielä muutama viikko sitten Barcelonastakin. Kaikkialta on kuitenkin sanottu, ettei kirkkaanpunaista väriä kyseisestä mallista valmisteta juuri nyt. Joten voitte vai kuvitella yllätykseni kun äitienpäivänä paketista avaan juuri sen laukun, jota ”ei valmisteta juuri nyt”? En tiedä mistä kiven alta tai milloin mieheni on tämän laukun hankkinut, mutta jonkin sortin pieni materiaihme tässä on kyllä tapahtunut 😀 Isoista isoin kiitos tästä aivan upeasta äitienpäivälahjasta <3

Chanelin klassinen Flap Bag (medium koossa ja caviar-nahassa)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Ninnu 20.05.2018

  Teillä tuntuu todellakin olevan hyvä parisuhde, jossa teette toisenne onnelliseksi. Ja täytyy myöntää että olet todella viehättävä ihminen. Mutta en kuitenkaan ymmärrä miksi ihmiset pistävät tuhansia euroja laukkuihin joita on sinullakin kaapit täynnä.
  Sen verran myönnyn että tuo punainen on CC on ihana, samoin se oranssi Birkin.

  Vastaa
 2. Terhi 20.05.2018

  Oi kuinka kaunis hän onkaan <3 Upea lahja ja upea yllätys.
  Itse ostin saman laukun mustana viime viikolla. Ja salaa haavailen jo mustan classicin ja boyn kaveriksi jotain värillistä Chanelin laukkua.

  Vastaa
 3. Oona 20.05.2018

  Apua, miten ihanan värinen!

  Vastaa
 4. Veera 20.05.2018

  Täydellinen <3
  – Veera

  Vastaa
 5. maamaa.it 21.05.2018

  aivan ihana. ostin oman ekan chanelin vuosi sitten ja silloin ajattelin sen jäävän ainoaksi. mutta tämän nähdessäni…. en tiedä enää (sydänsilmäemoji)
  btw. ajattelitko lähiaikoina laittaa vaatteita ja asusteita myyntiin?

  Vastaa
 6. Helen 24.05.2018

  Upea! Ihana yllätys varmasti!

  Vastaa