SYNTTÄRIT

Asos Dress / Zara Heels

Kuten jotkut teistä saattoivat instagram storystani huomata eilen juhlimme mun synttäreitä!   Huomenna mittariin tulee virallisesti 27 vuotta täyteen, joten pitihän sen vuoksi järjestää partyt pienen ystäväporukan kesken. Äitini tuli hakemaan lapset yökyläään jo aamulla, joten minulla oli koko päivä aikaa puuhastella omia juttujani #luksusta. Sain aloittaa synttärifiilistelyn jo päivällä, kun pääsin YSL.n taitavan meikkitaitelijan Janitan meikattavaksi. Hän loihti minulle toiveitteni mukaisen täydellisen kesäisen glow-meikin, joka osoittautui yhdeksi suosikkimeikikseni ikinä. <3

Valitettavasti kuvia ei illasta ole kuin nämä muutamat illan alussa napatut kuvat. Ajattelin vielä ennen juhlia, että tällä kertaa yritän tsempata ja ottaa muutamia kuvia muistoksi, mutta juhlien juhlien alettua fokus siirtyy aivan johonkin muualle kuin kuvienottamiseen. Ja sehän on tietysti myös hyvä asia! Vietimme iltaa tosiaan pienen ystäväporukan kesken ensin meillä kotona, jonka jälkeen siirryimme nauttimaan aurinkoisesta ja ihanan lämpimästä kesäillasta Löylyn terassille. Löylyssä oli valtavasti porukkaa, sillä eiliselle päivälle osui myös ravintolan 2-v synttärit! Väkeä siis terassilla riitti ja tunnelma oli erinomainen.

Oli ihana veittää aikaa ystävien kesken juhlatunnelmissa. Minun tulee juhlittua todella harvoin nykyään, joten tällaiset illat ja juhlinnat ystävien kesken tuntuvat erityisen spesiaaleilta <3 Kiitos kaikille rakkaille ihanasta ja nauruntäyteisestä illasta <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Petra 27.05.2018

  Ihanaa synttäriä Ihana Metti!! ?
  Sun look on ihan mieletön!!

  Vastaa
 2. Petra 28.05.2018

  Oot kyllä niin upea! Toi valkoinen mekko on ihan täydellinen sun päällä ?

  Vastaa
 3. JohannaN 28.05.2018

  Upea päivänsankari!?
  Hyvää syntymäpäivää!

  Vastaa