NÄYTTÄVÄ SILMÄMEIKKI KAHDELLA SÄVYLLÄ

Jokunen viikko sitten pyörähdin ohikulkumatkalla Aleksanterinkadun H&M.ssä. Kassan läheisyydessä silmiini osuivat suloisissa kultaisissa rasioissa olevat luomivärit. H&M.n luomivärejä minulla ei ole ollut sitten yläasteiän, mutta tämä upea ruusukultainen sävy houkutteli niin kovasti, että sitä oli pakko päästä testaamaan. Sävy sopii mielestäni täydellisesti nyt tulevaan kesään. Päivettynyt iho ja kaunis hohtava ruusukulta luomilla on täydellinen kombo. H&M.n luomiväri osoittautui positiiviseksi yllätykseksi ja pysyi luomilla todella hyvin, varsinkin kun käytin luomiväriä hyvän pohjustustuotteen kanssa.

Tässä meikissä olen käyttänyt siis ainoastaan kuvissa näkyviä kahta luomivärin sävyä. Toinen on tuo H&M.n uusi ruusukultaisen värinen luomiväri (sävy: ”Penny”) ja toinen Estelle & Thildin luonnonkosmetiikkasarjasta oleva luomiväri (sävy: Cocoa). Silmämeikki on hyvin yksinkertainen tehdä: Ensiksi levitin ruusukultaista luomiväriä koko luomelle isolla sudilla Sen jälkeen korostin silmämeikin tummuutta ja näyttävyyttä lisäämällä luomen reunoihin tummempaa luomiväriä. Lopuksi huolellinen häivytys ja silmämeikki rajauksia vaille valmis!

H&M Eye Shadow ”Penny”
Estelle & Thild ”Cocoa”

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. Niina 05.05.2018

  Mistä tuo ihana pusero? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.05.2018

   Kiitos kovasti! Paita on Dots-liikkeestä 🙂

   Vastaa
 2. S 05.05.2018

  Mistä tämä i-ha-na paita on?

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.05.2018

   Kiitos! Tämä on Dots -liikkeestä 🙂

   Vastaa
 3. JohannaN 05.05.2018

  No johan oli helppoa! Pakko kokeilla. Uskon, että minäkin saisin onnistuneen lopputuloksen vaikka olenki oikea tumpelo meikkien kanssa 😀

  Vastaa
 4. Ella 06.05.2018

  Ihana meikki, sopii sulle tosi hyvin!! Mistä toi pusero on muuten ostettu? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.05.2018

   Moikka! Kiitos! Paita on Dotsista! 🙂

   Vastaa
   • Lora 06.05.2018

    Kauniin heleä look ja täälläkin ihastellaan keväistä paitaa. Onko kyseessä minkämerkin paita ihanuus?

    Vastaa