Monipuolista ihon tehohoitoa

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Vichyn kanssa

Olen useita kertoja blogissani kertonut kasvojeni kuivasta ihosta, joka tarvitsee jatkuvasti huolellista hoitoa ja etenkin kosteutusta. Ilman ollessa vielä viileää ja viimaista, huomaan kuivan ihoni tarvitsevan entistä huolellisempaa huolenpitoa. Pääsinkin erittäin oivalliseen aikaan yhteistyössä Vichyn kanssa tutustumaan heidän uuteen ja erittäin innovatiiviseen kasvovoiteeseen nimeltä Slow Age Night. Tuote on palauttava yövoide, joka auttaa vahvistamaan ihoa yön aikana ja tekee ihon juonteista ja pigmenttimuutoksista vähemmän näkyviä. Voide auttaa myös suojaamaan ulkoisia tekijöitä vastaan. Se, mikä Vichyn Slow Age Nightista tekee uudenlaisen ja innovatiivisen, on sen käyttötapojen moninaisuus. Voidetta voi nimittäin käyttää kahdella eri tavalla; kasvoilla normaalina yövoiteena puhdistuksen jälkeen tai voiteesta on mahdollista tehdä itselleen myös tehokkaasti kosteuttava kasvonaamion.

Itselleni kuulas ja hyvinvoiva iho on kauneuden perusta. Tuotteen käytön jälkeen iho tuntuu todella kosteutetulta ja hyvinvoivalta. Tykkään nimenomaan tällaisista voiteista, jotka imeytyvät iholle helposti. Kasvot tuntuvat pehmoiselta ja kaikin puolin miellyttävältä, mikä on tärkeää myös esimerkiksi kauniin ja luonnollisen meikin aikaansaamisessa. Pidemmän ajan ja tasaisen käytön jälkeen tuote vähentää ikääntymisen merkkien näkymistä kasvoilla. Tuotteessa yhdistyy ihanasti laadukkaat luonnolliset ainesosat, tehokkuus sekä miellyttävä tuoksu. Rusehtava geelimäinen voide on innovatiivinen ja levittyy kasvoille sulavasti. Myöskin kasvonaamion teko voiteella oli itselleni uusi, mutta positiivinen kokemus. Annoin kevyen voidekerroksen olla noin 10 minuuttia kasvoilla ja sen jälkeen hieroin sen hellävaraisesti iholleni. Ylimääräisen voiteen (jos sellaista jää) voi vaikka pumpulilla pyyhkiä hellävaraisesti pois kasvoilta. Kannattaa ehdottomasti tutustua tähän uuteen ja innovatiiviseen tuotteeseen, mikäli kaipaat tehokasta ja monipuolista tuotetta, jonka käytön jälkeen iho tuntuu pehmeältä, sileämmältä ja hyvinvoivalta. Vichyn tuotteet löydät apteekeista.

Photos: Kaisa Turunen / edit by me

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. heidi 04.05.2018

  Moikka, muistanko oikein, että sulla on anine bing- army takki? Jos näin on, mikä on koksi takissa? Onko normaali koko kun mietin netistä sen tilausta 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.05.2018

   Moikka! Mulla on koko xs! 🙂 On mun mielestä ihan normaalia mitoitusta. Ainostaan hihat ovat minulle hieman lyhyet (minulla tosi pitkät kädet tosin), eikä sekään laittaa kun yleensä aina muutenkin rullaan armytakin hihoja ylös 🙂 Ihanaa viikonloppua!

   Vastaa
   • heidi 04.05.2018

    kiitos nopsasta vastauksestasi ja ihanaa viikonloppua barcelonaan 🙂

    Vastaa