KEVÄTASU KASVIEN KESKELLÄ

Anine Bing x Gina Tricot Leather Jacket / Massimo Dutti Shirt / Gina Tricot Jeans / Mango Earrings / Chanel Bag / Kurt Geiger Boots

Toivottavasti teillä kaikilla oli mukava vappu? Meillä vappu meni suunnitellusti todella rauhallisissa merkeissä. Kaipasimme koko perhe hieman akkujen latausta kiireisten viikkojen jälkeen, joten päätimme ottaa vappuna todella iisisti. Aattona kävimme ystäviemme luona syömässä, mutta vappupäivänä pysyttelimme ihan vain kotona ja nautimme herkullisen vappubrunssin perheen kesken. Ajattelimme jossain kohtaa päivää hipsiä alas Kaivopuistoon, mutta yllättävät sadekuurot ja muutenkin kehno ilma saivat meidät lopulta pysyttelemään vain koko päivän kotona. Tyydyimme siis perinteisen piknikin (ja värjöttelyn) sijaan vain katselemaan muiden juhlijoiden vappufiilistelyjä ikkunoiden läpi.

Nyt on siis vappu takana ja täysillä energioilla uuteen viikkoon! Ihan maanantai-fiilis, mutta nythän mennään jo keskiviikossa, mahtavaa! Tämä loppuviikko tehdään lujasti töitä, mutta ensi viikonloppu tuleekin olemaan hieman erilainen. Matkaamme ystäviemme kanssa nimittäin viikonlopuksi Barceloonaan! Tästä lisää myöhemmin! Sain muuten paljon kyselyitä tästä kuvissa päälläni olevasta Massimo Duttin valkoisesta paidasta kun se vilahti ig-storyssa päälläni. Valitettavasti paita on jo reilut puoli vuotta sitten ostettu (esim tässä asussa päälläni viime syksynä), joten ihan samaa ei varmaan enää kaupoista löydy. Tänä keväänä tosin pussihihaisia paitoja ja yläosia on näkynyt paljon, eli hyvin vastaavanlaisia yläosia kyllä varmasti löytyy!

Photos: Kaisa Turunen / Edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.