JAKKUPUKU JOKA TILANTEESEEN

Massimo Dutti Pantsuit / Zara Top / Ray Ban Sunglasses / Pernille Corydon Necklaces / Prada Bag / Gucci Shoes

Olen moneen kertaan hehkuttanut kuinka vaivattoman tyylikkäitä ja ihanan monikäyttöisiä jakkupuvut ovat! Koko kevään olen kulkenut erilaisissa seteissä, useimmiten juuri jakkupuvuissa. Jakkupuvut eivät ole enää ainoastaan se ”tylsä” valinta toimistolle, vaan nyt erilaisia jakkupukuja voi bongata ihan arkipukeutumisessakin muotivaikuttajien ja trendsettereiden päältä ympäri maailmaa. Itsekin olen haalinut vaatekaappiini tänä keväänä erilaisia jakkupukuja sekä matchaavia asukokonaisuuksia. Espanjasta nappasin mukaani esimerkiksi yhden raikkaan valkoisen jakkupuvun (kuvia tulossa pian!) sekä näissä kuvissa päälläni näkyvän klassisen raidallisen setin. Rakastuin tähän luunvalkoiseen raidalliseen settiin, joka on samaan aikaan ajaton ja trendikäs. Tykkään jakkupuvun rennoista narullisista housuista, jota voi käyttää ihan pelkästään vaikka vaan tavallisen t-paidan kanssa.

Miten te miellätte jakkupuvut? Kuuluvatko ne pelkästään toimistolle vai voiko jakkupuvussa hippastella kaupungillakin tai vaikka laittaa päälle dinnerille?

Photos: Hanna Väyrynen / edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. S 18.05.2018

    Ihana jakkupuku! Saanko kysyä, mitkä koot sinulla näistä ovat? Ajattelin tilata mutta en ole varma mikä koko olisi hyvä 🙂

    Vastaa