HUOMENNA BARCELOONAAN!

Kuten vähän aikaa sitten teille kerroinkin, huomenna suuntaamme ystäväpariskunnan kanssa muutamaksi päiväksi Barcelonaan. Oi miten kiva ottaa pieni irtiotto arjesta ihanien ystävien kanssa. Ostimme molemmat ystäväni kanssa miehillemme joululahjaksi liput legendaariseen El Classico –jalkapallopeliin. Pelissä kohtaavat maailman huippujoukkueet Barcelona ja Real Madrid ja tämä kuumottava peli pelataan nyt tulevana sunnuntaina Barcelonassa. Miehemme olivat aivan innoissaan joululahjoistaan eikä kyllä vaimotkaan voi valittaa kun pääsemme kaikki yhdessä reissuun. Tässä elämäntilanteessa kun aineettomien lahjojen arvo nousee ihan uusiin ulottuvuuksiin <3

En muuten ole koskaan ollut Barcelonassa, joten todella mielelläni kuulisin teiltä parhaimmat vinkit kaupungista. Varsinkin hyvät ravintolasuositukset olisivat mieluisia! Nyt ei sitten muuta kuin matkalaukku auki ja pakkailemaan. Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

  1. Jenni 04.05.2018

    Asun Barcelonassa. Omia lempi paikkoja illan viettoon on Nuba lounge ja ketjun baarit ja ehdoton lempipaikka illalliselle Gatsby. Heillä on huikea show ja siellä viettää helposti illan herkullisen ruuan ja shown kanssa. Huikea paikka esim lauantai iltana. Mukavaa lomaa 🙂

    Vastaa
  2. sami s. 04.05.2018

    Käykää ehdottomasti drinksulla Hotel Arz:n baarissa, lähellä Olympia satamaa, jolla alueella myös paljon ruokaravintoloita!

    Vastaa
  3. sami s. 04.05.2018

    sorry, eli siis Hotel Artz

    Vastaa
  4. Sara 05.05.2018

    Ravintola/brunssi suosituksia: Brunch and cake, flax and kale, la flauta

    Vastaa
    • Metti Forssell 06.05.2018

      Hei mahtavaa! Kiitos kovasti vinkeistä 🙂

      Vastaa
  5. Saaga 05.05.2018

    Teresa Carles vegeravintola, loistava ruoka ja palvelu. Kelpaa myös ei vegaanille.

    Vastaa
  6. Hanna J 06.05.2018

    Hanna V kertoi ettei lippuja vielä ole. Mites Sinulla kuitenkin on? Sama matka kuitenkin, toivottavasti pääsette kuitenkin mstsiin?

    Vastaa