BARCELONAN RAVINTOLASUOSITUKSET

Anine Bing x Gina Tricot Leather Jacket / Gina Tricot Top / Bershka Jeans / Chanel Bag / Stradivarius Shoes

Kyselimme ennen Barcelonan reissua suosituksianne hyvistä ruokapaikoista ja laitoittekin niitä meille ihanan paljon tulemaan – iso kiitos! Pääsimme käymään monissa teidän suositelluissa pakoissa ja kolmen päivän aikana tulikin nautittua tapaksia niin paljon, että nyt hetkeen tekee jopa hieman pahaa ajatella koko ruokia 😀 Nyt on menaan sellainen tunne, että on tullut syötyä tapaksia koko vuoden edestä, haha!

Koska me saimme niin paljon erinmaisia vinkkejä ihanista ruokapaikoista Barcelonassa, ajattelin laittaa nämä hyvät vinkit kiertoon tänne bloginkin puolelle:

Tapas 24

Tämä oli ehdottomasti oma suosikkini kaikista vierailemistamme ravintoloista. Tässä hieman diner-tyyppisessä paikassa kaikki maistamme tapakset olivat todella herkullisia. Varsinkin mieleeni jäivät buffalo mozzarellalla ja tryffelillä mausteut bikini-leivät sekä legendaarinen peuna-annos Patatas Bravas. Talon oma punaviini oli myös todella kova!

La Luna

La Luna sijaitsee ihanalla El Bornin alueella Barcelonassa, joka on jo itsessään kiva alue mennä kävelemään ja kiertelemään. Me suuntasimme tähän suuntaan El Clasico pelin jälkeen illalliselle. Ravintolan ruokalistalta löyty kompakti määrä erilaisia herkullisia tapaksia. Listalta löytyi myös kivasti vege-tapaksia, mitä monista muista ravintoloista ei ollut saatavilla.

Cerveceria Catalana

Olimme saaneet valtavasti suosituksia tästä ravintolasta, joten se oli pakko päästä testaamaan. Vaikka paikka oli todella iso, jouduimme silti odottamaan pöytää reilusti yli tunnin verran. Kyseessä oli siis todella suosittu paikka. Jälkeenpäin ihmettelen hieman ravintolan suosiota, sillä ruoka ei ollut mielestäni kovinkaan erikoista. Ihan hyvää, mutta ei ehkä ihan niin makuhermoja räjäyttävää, mitä olisin odottanut kaiken sen hypetyksen jälkeen. Monet annokset kuulostivat listalla herkullisilta, mutta toteutus ei ollutkaan yhtä hyvä.

W Barcelona hotellin oma ravintola Bravo24

Viimeisenä iltana päätimme jäädä hotellin omaan ravintolaan illalliselle, sillä meillä oli seuraavana aamuna jo 05.30 herätys lentokentälle. Olimme saaneet jonkin verran suosituksia myös hotellin omasta ravintolasta, mutta valitettavasti meidän porukasta kukaan ei ollut tyytyväinen annoksiinsa. Suoraan sanottuna iso pettymys.

Tässä vielä muutama paikka, joita todella monet meille suositteli, mutta emme tällä reissulla kerenneet käydä:

Cera 23

Tapeo

El Cercle (kuulemma paras sushi ever!)

Photos: Hanna Väyrynen/ edit by me

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.