10 ASIAA KESÄVAATEKAAPPIIN

Miten upeaa, että Suomessa on kerrankin alkanut kesä aikaisin! Olemme saaneet nauttia uskomattoman lämpimistä ja ihanan kesäisistä säistä jo toukokuussa. Tuntuu kuin olisimme saaneet yhden kesäkuukauden lisää, ihan mahtavaa! <3 Lämpötilojen huidellessa jo hellelukemissa on kesävaatteet täytyneet kaivaa esiin nopeasti. Samalla on hyvä käydä kesävaatekaappia hieman läpi ja tehdä mahdollisesti uusia täsmähankintoja tulevaan kesään. Mikäli sinun kesävaatekaappisi kaipaa päivitystä, tässä muutama must-have tuote, jotka pitää mielessä!

Lyhyt, cropattu toppi

Lyhyitä yläosia näkyi jo viime vuonna, mutta ne ovat erittäin trendikkäitä edelleen. Lyhyt yläosa sopii parhaiten korkeavyötäröisten hameiden tai housujen parina. Oma suosikkiyhdistelmäni onkin liehuvien korkeavyötäröisten housujen ja cropatun tiukan topin yhdistelmä. Lyhyt toppi on myös muodikas valinta väljän bleiserin alle!

 Matalat pistokkaat tai –sandaalit ovat ehdottomasti must-have tänä kesänä. Hyvin jalkaan istuvilla sandaaleilla mielellään kävelee ympäri kaupunkia vaikka koko päivän.

Napillinen mekko 

Tämän kesän trendikkäimmistä mekoista voi poimia yhden selvän yhtäläisyyden; näyttävät napit!

Kori- ja verkkolaukut

Rannalle tai kaupungille menossa? Ei sen niin väliä, kunhan käsivarrella komeilee ihana korilaukku tai muodikas verkkokassi. Ketjuliikkeiden valikoimista löytyy valtavasti kauniita ja hyvänhintaisia kesäveskoja.

Farkkuhame

Klassikkovaate, joka on tällä hetkellä erityisen trendikäs. Varsinkin valkoinen farkku nauttii suuresta suosiosta juuri nyt, kun muutenkin raikkaat kokovalkoiset asukokonaisuudet ovat muodissa. Valkoinen farkku on ihana yhdistelmä niin pastellisävyjen kuin kirkkaidenkin sävyjen kanssa. Tykkään itse myös valkoisen farkun ja kovan mustan nahan yhdistelmästä!

Uimapuku

 Muotitietoinen valitsee tänä kesänä rannalle bikineiden sijaan uimapuvun. Rakastan uimapukuja, joissa on jokin mielenkiintoinen yksityiskohta tai erikoinen leikkaus. Esimerkiksi yksiolkaimiset mallit tai kauniit nyöritykset uimapuvuissa ovat omia suosikkejani.

 Vekkihame

Midimittaiset pliseeratut hameet ovat trendikkäitä taas. Yhdistä vekkihame rennosti t-paidan  kanssa tai juhlavammin esimerkiksi silkkitopin kanssa. Midi-mitta sopii myös erinomaisesti kesätoimistoon!

Hiuspanta

Huonojen hiuspäivien pelastajan! Hiuspannalla saa helposti uutta ilmettä hiuksiin kun vetäisee hiukset pois kasvoilta hiuspannan avulla. Värikkäällä hiuspannalla saa myös ihanasti piristystä arkiasuun.

Pistokkaat

Matalat pistokkaat tai –sandaalit ovat ehdottomasti must-have tänä kesänä. Hyvin jalkaan istuvilla sandaaleilla mielellään kävelee ympäri kaupunkia vaikka koko päivän.

Palloa, raitaa ja ruutua

Kaikki klassisia kuoseja, jotka ovat erityisen ajankohtaisia juuri nyt! Niin pallo-, raita- kuin ruutukuosi toimivat erinomaisesti yksin asussa, mutta yllättävän kivasti myös settinä niin, että sekä ylä- että alaosa ovat samaa kuosia.

Vyölaukku

Vyölaukku sopii moneen tarkoitukseen. Sen voi solmia vyötärölle monien eri asukokonaisuuksien päälle! Omia suosikkejani ovat suhteellisen pienet ja sirot vyölaukut. Vyötärön lisäksi vyölaukku sopii myös käteen tai voit heittää sen vaikka olankin yli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Tiinam 28.05.2018

  Moi, mistä igstoriesien valkoinen farkkuhameesi on? Näyttää just kivalta 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.05.2018

   Kiitos, se on Mangosta! 🙂

   Vastaa