TÄYDELLINEN KUKKAMEKKO

All Saints Leather Jacket / Sandro Dress / Ray Ban Sunglasses / Chanel Bag / Zara Heels

Eipä hirveästi haittaa olla täällä auringossa, kun sivusilmällä olen seuraillut tuttavieni sometulvaa Suomeen iskeneestä taka-talvesta. Huh! Itse ajattelin, että kun palaamme Espanjasta kotiin olisi Helsingissäkin jo mukavan keväistä. Todellisuus näyttää kuitenkin olevan aivan toinen… Nyt täytyy siis valmistautua taas kylmyyteen ja lumeen. Miksi kevään tuloa saa aina odottaa Suomessa niin luvattoman pitkään?! Argh.

Onneksi täällä Espanjassa olemme kuitenkin saaneet nauttia ”oikeasta” keväästä. Lämpöasteiden pyöriessä 17-20 asteen tienoilla keväisillä mekoilla on pärjännyt ulkona jo varsin hyvin. Itse olen vilukissa, joten kannan uskollisena nahkatakkiani ympäriinsä minne tahansa menenkin. Auringossa nahkatakilla on liian kuuma, mutta varjossa tai merituulen pauhatessa mekon ja nahkatakin yhdistelmä on aivan loistava. Kuvissa päälläni oleva Sandron kukkamekko on itse asiassa ostos viime marraskuun Espanjan reissultamme. Kuten tiedätte, olen todella valikoiva printtien suhteen, mutta tämä kaunis kukkaprintti sytytti. Mustapohjainen kukkamekko sopii hyvin myös mustien sukkahousujen kanssa, joten ehkäpä mekko pääsee pian uudelleen käyttöön kun saavumme sinne Suomeen kinosten keskelle.

Photos: Hubby

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. Jade 03.04.2018

  Kauniita kuvia ja ihanan aurinkoista siellä on. Ei huolta, täällä luvattu loppuviikoksi jo lähemmäs +10 ja täysin aurinkoista ? Tänäänkin ollut niin kaunis auringonpaiste ainakin pääkaupunkiseudulla, että eilisen koko vuorokauden lumisateet ja siitä kertyneet lumimäärät ovat saaneet kyytiä. Joten tervetuloa vaan takaisin kotiin, ei tämä niin pahalta näytä.

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.04.2018

   Kiitos! Kyllä, täällä on aivan ihanan aurinkoiset ilmat sattuneet lomamme ajaksi. Vaikka kotiin on aina ihana palata, mielläni skippaisin kyllä ne lumikinokset näin HUHTIKUUSSA! 😀 omg…

   Vastaa
 2. Marianne 04.04.2018

  Kaunis look <3
  Ihana kuulla että olette saaneet nauttia auringosta ja lämmösta – talvi on todella ollu kylmä ja pitkä.
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.04.2018

   Kiitos Marianne <3 Kyllä – täällä ollaan nautittu!

   Vastaa
 3. hannajo 04.04.2018

  hei. minkä paksuiset (den) mustat sukkikset laittaisit tän mekon kanssa konttorityöhön?

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.04.2018

   Tämän mittaisen mekon kanssa (yli polven) sopisi mielestäni ihan ohutkin esim 15den. Toki hyvin käy myös paksummay esim 40 tai jopa 60 den. Ihan mikä itseään miellyttää eniten 🙂

   Vastaa
 4. Emma 05.04.2018

  Hei, koitin löytää näitä mustia kenkiä netistä, sattuuko sulla olemaan linkki niihin? ?Kiitos!

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.04.2018

   Moikka! Nämä kengät on ostettu muistaakseni 2-3 vuotta sitten, eli ei varmasti samoja enää löydy :/ Pahoittelut!

   Vastaa