NEW IN: VALENTINO BAG

Valentino – Rockstud Spike Logo Shoulder Bag

Pitäisi varmaankin aloittaa tämä postaus sanoilla ”Hullu laukku-rouva täällä taas hei”. Tässä nimittäin esittelen teille uuden ihanan laukkuostokseni Espanjasta. Olen pitkään silmäillyt Valentinon Spike Bagejä, jotka ovat muodikkaita ja täynnä ihanaa särmää. Pariisissa minun oli tarkoitus vierailla Valentinolla, mutta aikataulillisten haasteiden vuoksi en lopulta kerennyt heidän liikkeessään ollenkaan käymään. Säästyipähän rahat, mutta en ole saanut laukkua mielestäni. Mielessäni oli laukku mustana tai kirkkaanpunaisena. Vaikka kyseistä laukkua netistäkin saa, tätä halusin päästä livenä hiplailemaan. Värin lisäksi kun en ihan varma ollut laukun koostakaan. Espanjan liikkeessä mieleni kuitenkin muuttui taasen kun huomasin tämän spike bagin VLNT tekstillä. Niin magee! Koska samaa laukkua (tekstillä) ei ollut kuin mustana ja valkoisena, päätös värin kohdalla olikin lopulta hyvin helppo!

Laukku tulee olemaan minulla niin arki- kuin iltakäytössä. Näen jo silmissäni miten yhdistän laukun erilaisten asujen kanssa. Laukku tuo ihanaa särmää ja trendikkyyttä monien klassisten vaatekappaleiden parina asukokonaisuuksissa. Esimerkiksi trenssin kanssa laukku on ihan täydellinen. En malta odottaa, että saan laukun käyttöön!

Ja hei – tuttuun tapaan näin maanantaisin on tullut minun ja Hannan uusin podcast jakso ulos! Uusimmassa jaksossa puhumme raskaudesta. Tunteita herättävässä jaksossa puhumme mm. siitä miten koimme omilla kohdillamme raskaudet? Mikä yllätti? Miten raskautemme erosivat? Millaisia pelkoja liittyy raskauteen? Jakson pääset kuuntelemaan tästä!

Iloista uutta viikkoa kaikille! T. Crazy Bag Lady

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. Tiina 09.04.2018

  Hei, laukuistasi et ole juuri birkiniä esitellyt eikä asukuvissakaan se ole näkynyt. Onko jäänyt käyttämättä?

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.04.2018

   Birkin kulkee mukana paljon, se suosikkini <3 Ehkä vain talvella värikästä laukkua on tullut käytettyä aavistuksen vähemmän… Nyt keväällä pitää taas ryhdistäytyä 😉

   Vastaa
 2. Saara 09.04.2018

  Aivan ihana laukku ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.04.2018

   Kiitos kovasti Saara – mustakin tää on niin magee! <3

   Vastaa
 3. Marianne 10.04.2018

  Näyttävä laukku! 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.04.2018

   Kiitos! 🙂

   Vastaa
 4. pauliina 10.04.2018

  Wau, nyt on kyllä upea ? toivottavasti saadaan asukuvia tämän kanssa pian!

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.04.2018

   Kiitos paljon Pauliina! Ihan pian asukuvia laukun kanssa tulossa blogiin <3

   Vastaa