NEW IN: APM MONACO NECKLACE

APM Monaco Alphabet Necklace

Olen etsinyt jo pienen ikuisuuden täydellistä kultaista kaulakorua kirjainriipuksella. Olen halunnut itselleni kaulaketjun, johon saisin riipustaa kaksi L-kirjainta sekä yhden M-kirjaimen (eli kahden lapseni sekä mieheni etunimien alkukirjaimet). Etsinnässä on ollut siro kaulakoru suhteellisen pienillä kirjaimilla. Saattaa kuulostaa hyvin yksinkertaiselle, mutta omaa silmääni miellyttävää kirjainkaulaketjua en silti ole mistään löytänyt. Pariisissa La Fayette kauppakeskuksessa ohikulkumatkalla huomasin APM Monaco nimisen osaston ja jäinkin hetkeksi heidän kauniita koruja ihastelemaan. Pienessä kiireessä en kuitenkaan kerennyt jäädä sen enempää koruja tutkiskelemaan saatikka sovittamaan. APM Monaco jäi kuitenkin nimenä mieleeni ja ilokseni huomasin eräänä iltana Puerto Banuksessa kävellessämme, että sinne oli avattu APM Monacon oma liike. Liikkeen ikkunasta saatoin bongata jo nämä kauniit kirjainkaulakorut ja niitähän oli pakko päästä sovittamaan. Kyseessä oli JUURI sellainen yksilö mitä olin niin kauan etsinyt! Harmikseni myyjä kuitenkin kertoi, ettei pelkkiä kirjainriipuksia voinut ostaa vaan yhden kaulakorun mukana tulisi aina yksi kirjain. Mieheni kuitenkin ehdotti, että ottaisin kirjaimen F, joka edustaisi perhettämme ’Family Forssell’. Ajatus oli mielestäni aivan ihana, joten mukaan lähti tämä kaunis koru F-kirjaimella.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. Ritva 01.04.2018

  Kaunis koru. Minulle on Helsingissä Annette Tillander tehnyt valkokultaisen laatan, jossa on kaikkien lasten nimet ja takana syntymäajat. Ja samassa ketjussa on pienen pieni keltakultainen sydän jossa on miehen nimi ja takana hääpäivä. Se on todella ihana ja kulkee aina mukana. Nauttikaa auringosta.

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.04.2018

   Oi kuulostaapa upealle! Aivan ihana ajatus ja kaikki rakkaat kulkevat aina mukana ja lähellä sydäntä <3

   Vastaa
 2. Jade 01.04.2018

  Upea riipus ja ”F” on erittäin hyvä valinta sinulle. Kaunis ajatus korulle.

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.04.2018

   Kiitos Jade, niin minustakin <3

   Vastaa
 3. Tuire 01.04.2018

  Jennifer Meyer ja Monica Vinader tekevät kivoja kirjainkoruja riippuen budjetista ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.04.2018

   Kiitos vinkistä Tuire 🙂 Kurkkaan!

   Vastaa
 4. Roosa 02.04.2018

  Moikka! Jos vielä etsit kaulakorua, johon saisi kaksi riipusta, niin tanskalainen Jane Koenig tekee myös tosi kauniita ja siroja kaulakoruja (ja rannekoruja yms.) kirjainriipuksilla 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.04.2018

   Kiitos vinkkauksesta Roosa! Pitääpä kurkata! 🙂

   Vastaa