NAHKAHOUSUISTA

Olen monta kertaa blogissani tai muissa somekanavissani hehkuttanut nahkahousujen perään. Itse käytän nahkahousuja todella paljon, kuten olette varmasti ainakin blogistani huomanneet. (mm. tässä, tässä ja tässä asuja nahkahousujen kanssa). Nahkahousut vedän päälleni useasti, mutta varsinkin silloin kun pukeutumisinspiraatio on hukassa tai en yksinkertaisesti kiireessä kerkeä rakentamaan trendikästä asukokonaisuutta. Nahkahousuihin on helppo turvautua, sillä ne ovat aina tyylikkäät ja lähes jokaiseen tilaisuuteen (ja vuodenaikaan) sopivat. Saan nahkahousuista tasaisin väliajoin kysymyksiä ja usein minulta kysytään myös mistä parhaimpia nahkahousuja kannattaisi metsästää. Itse viihdyn ehdottomasti parhaiten skinny-mallisissa/leggins-tyyppisissä stretsaavissa nahkahousuissa. Ennen kaupoille lähtöä kannattaakin puntaroida hieman minkä mallisia nahkahousuja itselleen kaipailisi. Kollaasissa muutamia omia suosikkejani!

Miksi nahkahousut? 

– Nahkahousut ovat monikäyttöiset ja sopivat moniin erilaisiin tilanteisiin. Arkena neuleiden ja lenkkareiden kanssa tai vaihtoehtoisesti illalliselle kauniin yläosan kanssa.

– Miellyttävät päällä

– Kestävät aikaa ja kulutusta. Laadukkaiden nahkahousujen hankkiminen tuntuu valitettavasti lompakossa, mutta ajan myötä maksavat taatusti itsensä takaisin.

– Helppo puhdistaa

– Muodikkaat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Daniela 25.04.2018

  Itse mietin nahkahousujen puhdistusta? Kun ovat kuitenkin ihoa vasten niin vietkö välillä pesulaan? Ja selviääkö ensin tuuletuksella? Nuo Andiatan pöksyt näyttävät kyllä hyviltä ☺

  Vastaa
 2. Marianne 26.04.2018

  YESYESYES 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa