HEIPAT ESPANJALLE

Zara Top / Bershka Jeans / Ray Ban Sunglasses / Chanel Bag / Stradivarius Heels

Nyt on taas aika sanoa heipat Espanjalle hetkeksi. Aina tuntuu yhtä haikealta  jättää nämä maisemat taakseen. Tästä paikasta on vuosien varrella todella tullut kuin toinen koti. Olisi ihanaa jos joskus tulevaisuudessa voisimme viettää täällä oikeasti pidempiä aikoja. En voisi kuvitella muuttavani tänne ihan kokonaan (ainakaan lähitulevaisuudessa), mutta mielelläni pidempiä aikoja täällä viettäisin. Varsinkin Suomen tammi-huhtikuun voisin skipata aivan mainiosti. Tuntuu hassulta sanoa, mutta mitä enemmän olemme ympäri maailmaa matkustelleet, sitä enemmän Espanjan ”osakkeet” ovat silmissämme nousseet. Täältä löytyy kaikkea ja enemmän! Täällä en tietystikään tarkoita, että emme haluaisi tai aikoisi muualle matkustaa, mutta jollain tasolla aina kaikkia kohteita vertaa Espanjaan. Mielestäni on ihana matkustella parin viikon lomille sinne tänne, mutta olen kuinkin iloinen, että toinen kotimme löytyy juurikin täältä. Tässä kohtaa kai täytyy antaa miehelleni isot creditit loistavasta vallinnasta aikanaan… 🙂

Nyt istun Malagan lentokentällä ja odottelen boardingin alkamista. Olen matkalla Kööpenhaminaan muutaman päivän työreissulle. Ig-storysta voitte halutessanne seurailla tarkemmin menoani Kööpenhamissa loppuviikon ajan. Palataan!

Photos: Hubby

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Merikapteenin vaimo 05.04.2018

  Hauskaa Köpistä <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.04.2018

   Kiitos!! 🙂 <3

   Vastaa
 2. Nina 05.04.2018

  Hei! Osaatko sanoa onko noita farkkuja vielä bershkalla? Aivan ihanat <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.04.2018

   Kiitos! Nämä on tosiaan ihanat <3 Itse ostin viime vuonna, mutta Bershkalla oli kyllä jotain vastaavia nytkin muistaakseni… kannattaa kurkata netistä! 🙂

   Vastaa
 3. Tiina 05.04.2018

  Hei mikä koko sinulla on tuosta kukallisesta Sandron mekosta? Millainen mitoitus niissä on?

  Vastaa
 4. U 05.04.2018

  Mekin niin haluaisimme ostaa asunnon joko Marbellasta tai Mallorcalta,ihania paikkoja molemmat. Mallorca on enemmän omaa sydäntäni lähellä (niin upea saari), mutta mieheni on enemmän Marbellan puolesta. Mutta kun sitä ei tiedä millaiset työkuviot on tulevaisuudessa ja ehtisikö siellä edes viettää tarpeeksi aikaa. Mikä on sinusta paras paikka asuntoa ajatellen Marbellan alueella?

  Vastaa