ELLE LOVES METTI FORSSELL – JAKSO 1

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Elle.fi kanssa

Juuri nyt on julkaistu ensimmäinen jakso Elle loves Metti Forssell netti-tv-sarjasta. Jee! Tässä ensimäisessä jaksossa kerron omasta tyylistäni kevyesti Q&A -tyyppisellä videolla. Jaksossa kuullaan muun muassa minun suosikit tämän hetken trendeistä sekä mielipiteeni siitä, mihin pukeutumisessa kannattaa panostaa ja missä pihistää.

Ensimmäisen jakso tulee siis tässä, olkaa hyvä! Toivottavasti pidätte <3 Ja kuten aina – avosylin otan vastaan kaikki ajatuksenne ja kommenttinne videosta. Kiitos kaikille jo etukäteen <3

Torstaisin julkaistavan nettisarjan jaksoissa tyylibloggaajamme Metti Forssell jakaa vinkkejä naiselta naiselle. Jaksoissa käsitellään naisten arkea ja juhlaa sekä sukelletaan välillä myös vakavampiin kysymyksiin. Vieraina nähdään tuttuja kasvoja kuin myös Ellen lukijoita.

Video filming by Valoon Photography

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

9 kommenttia

 1. Katariina 26.04.2018

  Tosi kiva trendipläjäys ja oikeesti jotenkin tuntui että tärppejä sai paremmin irti kun perus blogipostauksesta jaksaisi lukea.. plus oot aina niin aito ja aurinkoinen? mistä noi vaaleat farkut onkaan?

  Vastaa
 2. Saara 27.04.2018

  Ihana video! En malta odottaa kaikkia jaksojasi, olet huippu <3

  Vastaa
 3. Anne 27.04.2018

  Kiitos videosta, tykkäsin tosi paljon! Loistavia vinkkejä 🙂
  Lämpö ja aitous hohtaa sinusta, tuli tosi hyvä mieli myös.

  Vastaa
 4. Ancelmi 27.04.2018

  Tyylikäs, rento, laadukas..
  Jään niin niin mielenkiinnolla odottamaan uusia jaksoja!

  Vastaa
 5. Paula 27.04.2018

  Onnea Metti!
  Todella tyylikäs, hauska, humoristinen ja hyvin tehty kuvaus!
  Olet niin luonteva ja kaunis kameran edessä!

  Vastaa
 6. Mai 27.04.2018

  Hei! Olet valloittava esiintyjä ja taitava pukeutuja. Ymmärrän, että muotibloggaus ja ekologisuus voivat olla haastava yhdistelmä, mutta korvaani särähti, kun hetken trendeistä puhuessasi kerroit hankkineesi punaiset saappaat halvalla, jotta ei sitten kaduta, jos käyttöikä jääkin lyhyeksi.

  Sinulla on paljon vaikutusvaltaa nuoriin naisiin. Toivoisin todella, ettet (erityisesti näin Vaatevallankumouksen kampanjaviikolla) esimerkillä kannustaisi tämänkaltaiseen kertakäyttökuluttamiseen, jossa ainoana kriteerinä on tuotteen halpa hinta. Minusta on hienoa, kun kerrot pitäväsi klassisesta tyylistä – haluaisin lukea vielä enemmän ajatuksiasi vaatteiden laadusta, kierrättämisestä ja siitä, kuinka voi olla vastuullisesti tyylikäs. 🙂

  Vastaa
 7. Tiina Mäkelä 30.04.2018

  Mistä tuo raidallinen mekko on?

  Vastaa
 8. Kristiina 05.05.2018

  Aivan ihastuttava video, hyvällä maulla tehty! 🙂 Olit kovin luonnikas kameran edessä, jonka vuoksi myös itse katsominen oli vaivatonta ja sen vuoksi miellyttävää. Huomaa, että olet omalla mukavuusalueellasi 🙂 Ihanaa kevättä! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.05.2018

   Lämmin kiitos kauniista sanoistasi <3 Ihanaa, että tykkäsit videosta! Kiitos kun katsoit <3 Iloista viikonloppua 🙂

   Vastaa