VIIKONLOPUN SUUNNITELMAT

Tänään alkaa piiitkästä aikaa viikonloppu, jota olemme suunnitelleet jo hieman pidemmän aikaa. Yleensä kaikki viikonloppusuunnitelmat (harvemmin edes suunnitelmia on) tehdään nopealla aikataululla ja todella extempore. Mutta nyt on tehty poikkeus ja tätä viikonloppua olemme päässeet suunnittelemaan jo hyvissä ajoin. Miklulla oli eilen synttärit ja halusin sen vuoksi järjestää jotain kivaa viikonlopuksi. Niimpä suuntaammekin huomenna aamulla yhdessä ystäviemme kanssa muutamaksi päiväksi Tukholmaan! Tukholma on ihana kaupunki ja kaikin puolin helppo kohde tällaiselle superlyhyelle visiitille. Matkustamiseen kun haluamme käyttää mahdollisimman vähän aikaa. Tänään illalla puolestaan kippistellään yhdessä ystävien kanssa kun menemme yhdessä porukalla syömään. Kuulostaa hassulta, mutta tätäkin päivää ollaan suunniteltu jo muistaakseni tammikuulta lähtien, kun neljän eri perheen aikataulut ja vapaat viikonloput ovat olleet hieman hankala sovittaa yhteen. Mutta sitten yksi kaikille sopiva perjantai löytyi maaliskuun puolesta välistä, joten nyt vihdoin tänään pääsemme viettämään yhdessä tätä kauan odotettua kids free– iltaa 😀

Nyt alan pakkaamaan lasten tavaroita ja lähden kohta viemään heitä mummin ja vaarin luo viikonlopuksi yökylään. Avasin äsken matkalaukun lastenhuoneen lattialle ja pyysin Liliaa pakkaamaan sinne tavaroita, mitä haluaa ottaa mukaan. Nyt hän tuli ilmoittamaan, että pakkaus on valmis ja voisimme lähteä. Kävelimme yhdessä lastenhuoneeseen ja huomasin, että isossa matkalaukussa oli kaksi unilelua sekä yhdet sukat. Enempää hän ei kuulemma tarvitse. Pitänee mennä hieman auttamaan pikkuneitiä näissä pakkausvalmisteluissa… 😀

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille! <3

Photos: Hanna Väyrynen/ edit by me

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Maarit 16.03.2018

  Täällä myös ”kids free” ilta ja suuntaamme mieheni kanssa treffeille ❤ Kiitti piristävästä ja inspiroivasta blogista ☺

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.03.2018

   Oi miten mukavaa, nauttikaa <3 Ja kiitos sinulle kun seuraat blogiani!! xx

   Vastaa
 2. Aurora 16.03.2018

  Ihanaa iltaa sekä viikonloppua ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.03.2018

   Kiitos <3

   Vastaa
 3. Maarit 17.03.2018

  Aurinkoista ☀ hyvän mielen aikuisten viikonloppua ja iloista yhdessäoloa! ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.03.2018

   Kiitos Maarit <3

   Vastaa
 4. Milla / Sukhimatot 17.03.2018

  Kuulostaa hyviltä viikonloppusuunnitelmilta – toivottavasti oli mahtava reissu! Ja voih lapsen pakkaustyyli 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.03.2018

   Oli ihana reissu, kiitos! <3

   Vastaa
 5. Peppi 19.03.2018

  Oot ihan tajuttoman kaunis!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.03.2018

   Voi kiitos paljon Peppi <3

   Vastaa