TUKHOLMAN OSTOKSET

Eilisessä postauksessa kerroin teille, että päivämme Tukholmassa kuluivat rennosti kaupungilla pyörien. Tämä kaupungilla haahuilu luonnollisesti aiheutti jos jonkinmoisia ostohimotuksia kuten arvata saattaa. Mitään en varsinaisesti etsinyt tai olisi tarvinnut, mutta silti muutama kiva juttuja lähti mukaan…

Byredo – Bal D´afrique Eu De Parfum

Tähän merkkiin olen jo monen monta kertaa vuosien varrella törmännyt, mutta en ollut jostain syystä vielä kertaakaan päässyt kunnolla tuoksuttelemaan merkin laajaa tuoksuvalikoimaa. Byredo on vuonna 2006 perustettu ruotsalainen merkki, jonka valikoimasta löytyy valtavasti erilaisia unisex-tuoksuja, jotka ovat valmistettu yksinkertaisista, uniikeista ja korkealaatuisista materiaaleista. (Merkiltä löytyy myös muita tuotteita kuten ihonhoitotuotteita, tuoksukynttilöitä, nahkalaukkuja ja muita asusteita.) Merkin tuoksuista tuli itselleni hieman mieleen juuri taannoin Pariisissa tutustumani Atelier Cologne, joka niin ikään tarjoaa korkealaatuisista, mahdollisimman luonnollisista raaka-aineista valmistettuja unisex-tuoksuja. Molempien merkkien ideana on, että parfyymi tuoksuu erilaiselta ja uniikilta jokaisen käyttäjänsä iholla. Love love love!

NK.n kosmetiikkaostatolla vierähtikin hyvä tovi näitä ihanuuksia tuoksutellessa, mutta päätös Bal D´afrique tuoksun kohdalla oli kuitenkin selvä. Siinä oli jotain todella lumoavaa, enkä yksinkertaisesti suolaisesta hinnasta huolimatta voinut olla ostamatta sitä! Onko merkin tuotteet sinulle tuottuja? Suomessa Byredon tuotteita ei ole kovin helposti saatavilla, mutta esimerkiksi Kicsin verkkokauppa sekä Petit St. Louis -niminen liike Lahdessa myyvät Byredon tuotteita.

River Island t-shirt

Valkoinen t-paita on yksi käytetyimmistä vaatteistani, joten pidän aina silmät auki kivan valkoisen t-paidan varalta. Joskus nimittäin tuntuu, että näinkin yksinkertaisen vaatekappaleen ostaminen tuntuu haasteelliselta kun tarjolla on miljoonia erilaisia malleja. Tällä kertaa silmiini osui tämä kauniin yksinkertaisella tekstillä varustettu valkoinen t-paita, jossa oli täydellinen, rennon löysähkö malli umpinaisella pääntiellä. Tosi kiva t-paita esimerkiksi nahka-, trenssi- tai armytakin alla!

Maje Dress

Tämä punaraitainen mekko vilahtikin päälläni sovituskopissa ig-storien puolella. Kyselin teiltä apuja ostopäätöksen kanssa ja huimat yli 90% teistä oli sitä mieltä, että kyllä tämä kaunokainen pitää mukaan napata! Ihastuin ensimmäiseksi mekon kauniiseen punavalkoraidalliseen kuosiin, mutta vasta sovituskopissa tajusin miten kiva mekko oikeastaan olikaan. Vyötäröllä oleva stretsaava resori tuo nimittäin mekkoon ihanasti muotoa ja on kivan erilainen. Henkarissa mekko ei oikein pääse oikeuksiinsa, mutta päällä se on aivan superihana. Yritän kuvata teille blogiin kuvia mahdollisimman pian!

Adidas sneakers

Nämäkin lenkkarit taisivat vilahtaa jo instagramin puolella, sillä päätin vaihtaa astetta mukavammat kengät lennolle. Rakastan valkoisia lenkkareita ja näihin törmäsin ohikulkumatkalla Scorett -nimisen kenkäliikkeen ikkunassa. Kengät näyttivät mielestäni tosi kivoilta ja hieman erilaisilta kuin muut valkoiset lenkkarini. Niimpä päätin sovittaa kenkiä ja kun ne vielä niin mukavalta jalassakin tuntuivat, lähtivät ne mukaan. Valitettavasti tarkkaa mallin nimeä minulla ei ole ja nopeahko googlettelukaan ei tuottanut tulosta, joten jos joku teistä tunnistaa mallinnimen niin saa mielellään jakaa tiedon kommenteissa.

Mikä oli teidän mielestä paras ostos?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

22 kommenttia

 1. Emma 20.03.2018

  Ostin samaisen tuoksun just Tukholmasta. En oo katunut suolaisesta hinnasta huolimatta hetkeäkään. Tuoksu saa mut joka päivä hymyn huulille, luomoava.

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.03.2018

   Eikö vain! Minkä tuoksun sinä valitsit? Siellä oli nimittäin monta aivan ihanaa <3

   Vastaa
   • Emma 20.03.2018

    Just kuule saman tuoksun. Mun mielestä aivan ylivoimainen, jotenkin niin uniikki. Tulee fiilis, että haluan tuoksuttaa uudelleen ja uudelleen. Jos joku asia tekee joka päivä hymyn huulille, ei kannatta pihistellä 😉

    Vastaa
    • Metti Forssell 20.03.2018

     Oi ihanaa! Mustakin tää oli tosi lumoava tuoksu <3

     Vastaa
 2. Marika 20.03.2018

  Byredon Blanche on lempparini 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.03.2018

   Tämä muistaakseni oli myyjän mukaan yksi suosituimmista! 🙂 Ihania tuoksuja oli paljon <3

   Vastaa
 3. C 20.03.2018

  Vitsi mikä piristys iltapäivän kahvihetkeen, kun sulta oli tullut perinteinen ostostenesittely! Kiitos! Ihan todellisia omia hankintoja esitellään harmillisen vähän nykyään blogeissa joita seuraan.

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.03.2018

   Kiva kuulla – iso kiitos! Minä en muistaakseni koskaan ole tehnyt ostosten esittelypostausta, joten ajattelin että se voisi olla kivaa vaihtelua 🙂

   Vastaa
 4. Jenni Frants 20.03.2018

  Moikka Metti
  Adidaksen kengät ovat adidas originals mallistoa N-5923.Kiitos ihanasta blogista:-)

  Vastaa
  • Metti Forssell 22.03.2018

   Moikka Jenni! Kiitos tuhannesti tämän tiedon jakamisesta 🙂

   Vastaa
 5. m 20.03.2018

  Kiva postaus! Aiemman kommentoijan tavoin myös mä tykkään ostosten esittelypostauksista, koskien nimenomaan niitä juttuja mitä on itse hankkinut. Eli jos tykkäät yhtään sellaisia tehdä, niin mä ainakin kannatan 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 22.03.2018

   Kiva kuulla, että esittelypostaukset kiinnostaa! Täytyy siis jatkossakin esitellä uusia ostoksia täällä bloginkin puolella 🙂

   Vastaa
 6. Joanna 20.03.2018

  Nuo lenkkarit ovat kyllä todella hienot, tyylikkäät ja rennot yhtä aikaa – hyvä ostos! Yritin googlata niitä netistä, lähinnä tuota mallia oli Adidas Flashback, mutta siinä on hivenen erilainen kärki, kärjestä nousee sellainen nahkalipare jalkapöydän päälle – sinun kengissä tätä ei ollut. Muuten olivat hyvin saman oloiset. Kiva jos joku löytää kengille sen täsmällisen oikean mallin nimen niin voisi käydä vähän vilkuilemassa itsellekin 😉

  Vastaa
  • Metti Forssell 22.03.2018

   Kiitos Joanna! Tykkään itsekin kovasti näistä lenkkareista! Tuossa yksi ihana lukija tiesikin, että kyseessä on Adidas Originals malli N-5923! Toivottavasti löytyy 🙂

   Vastaa
 7. Minusta tuo punaraitainen mekko on ihana ja sopii sinulle täydellisesti!=)

  Vastaa
  • Metti Forssell 22.03.2018

   Voi kiitos! <3 Nyt vaan niitä lämpimiä säitä odotellessa 🙂

   Vastaa
 8. Marianne 21.03.2018

  Byredon tuoksut ovat niin ihania – itselläni käytössä Biblotheque 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 22.03.2018

   Eikö vaan <3 Monet tuoksut olivat kyllä niin hurmaavia!

   Vastaa
 9. i 21.03.2018

  Toivoisin teiltä pod-jaksoa,jossa puhuisitte sijoittamisesta/säästämisestä. Kuinka tärkeää se on teille, säästättekö eläkettä varten, kuinka suuri osuus palkasta menee suoraan sivuun etc. Paljon puhutaan, että naisten tulisi sijoittaa enemmän ja olisin kiinnostunut myös teidän ajatuksista aiheesta 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 22.03.2018

   Moikka! Kiitos paljon ehdotuksesta! Kuulostaa mielenkiintoiselle. Täytyy Hannan kanssa jutella josko tässä olisi aihe josta saisimme juttua aikaiseksi 🙂 Iloista loppuviikkoa 🙂

   Vastaa
 10. Saara 24.03.2018

  Tosi kiva postaus!
  Olen itsekin testaillut noita Byredo parfyymejä ja pääsin viikko sitten käymään tuossa lahtelaisessa putiikissa. Se oli aivan, siis aivan ihastuttava ja Heidin (omistaja?) tuoksuesittely oli niin huippu, kuin toiselta planeetalta! Olen käynyt Byredon omassa kaupassa Tukholmassa ja Creme de la cremessa Tallinnassa, ja pakko sanoa että parasta palvelu oli kuitenkin Lahdessa.
  Samalla pakko vinkata tämän putiikin toisesta tuoksumerkistä Diptyque’sta.
  Omat suosikkini ovat Byredon gypsy water ja Diptyquen eau duelle.. molemmissa vanilja nousee esiin hienostuneesti ja yllättävällä tavalla.

  Vastaa
 11. Eeva 08.04.2018

  Kivoja juttuja olet löytänyt! Nuo Byredon tuoksut ovat aivan ihania. Omat suosikkini ovat Blanche, Mojave Ghost ja juurikin tuo Bal d’Afrique. On oikeastaan kiva ettei näitä niin saa Suomesta. Ei tule sitten vastaan kaupungilla ja on jotain mitä ulkomailta on kiva hankkia 😉

  Vastaa