TREFFI-ILLAN ASU

Zara Shirt / Stradivarius Pants / H&M Sunglasses  / Prada Bag / Mango Earrings & Boots

Pääsimme muutama päivä sitten mieheni kanssa kahdestaan viettämään treffi-iltaa. Meillä on oma ihana lastenhoitajamme mukana, jonka vuoksi minulla ja miehelläni on mahdollista saada omaa aikaa siellä täällä. Viime sunnuntaina tosiaan menimme mieheni kanssa pitkästä aikaa ihan kahdestaan syömään ja päälleni valikoitui tämä kuvissa näkyvä asukokonaisuus. Suhteellisen rento asu, jota hieman kuitenkin näyttävimmillä korvakoruilla ja korkeilla koroilla puin ylöspäin. Halusin ehdottomasti pukea päälleni treffeille uudet ihanat sivuraidalliset housut, jotka hankin Stradivariuksesta viime viikolla. Ihastuin ensi näkemällä mustan, valkoisen ja raikkaan vihreän kauniiseen yhdistelmään. Kun housujen mallikin oli vielä täydellinen päätin (vielä yhdet sivuraidalliset…) housut kotiuttaa. Sivuraita tuo housuihin ihanan rennon ja aavistuksen sporttisen fiiliksen, josta itse kovasti tällä hetkellä tykkään. Omaan suhteellisen naiselliseen tyylini sporttinen sivuraita tuo juuri ihanasti uudenlaista energiaa ja kaivattua erilaisuutta.

Mitä mieltä te olette tästä treffi-illan asusta? Hit or miss?

Haluaisin myös kysyä kiinnostaisiko teitä tietää enemmän lastenhoitajan mukaan ottamisesta lomalle? Olen saanut nimittäin jonkin verran kysymyksiä ig-storyn puolella ja ajattelin kirjoittaa aiheesta ihan oman postauksen jos aihe teitä kiinnostaa? Let me know 🙂

Pictures: Hubby

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

31 kommenttia

 1. Elllla 28.03.2018

  Valitettavasti miss. Onhan asu erilainen, mutta ei iske minuun. Noista tulee niin mieleen 90-luvun nappiverkkarit, jotka eivät omaa silmää miellytä.

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.03.2018

   Kiitos kommentistasi 🙂 Mulle taas tuollaiset aavistusta sporttisuutta huokuvat housut puhuttelee nyt juuri erityisen paljon! Mutta makuja on monia ja ymmärrän täysin, että nappiverkkari yhtäläisyys on liian iso ja häiritsevä 😀 Iloista pääsiäistä sinne!

   Vastaa
 2. Saara 28.03.2018

  Quuma! ??? asu ihan 6/5

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.03.2018

   Kiitos Saara <3 Itsekin tykkään! Ihanaa pääsiäistä sinulle <3

   Vastaa
 3. Marja 28.03.2018

  Juu ois kiva kuulla matkustamisesta lastenhoitajan kaa tack

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.03.2018

   Kiitos kommentista! Varmastikin toteutan tän 🙂

   Vastaa
 4. Niina 28.03.2018

  Lastenhoitajan mukaan tulo lomalle kiinnostaa ja on ajankohtainen mahdollisesti myös meidän perheessä.

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.03.2018

   Hei mahtavaa! Tällaisen laitan ehdottomasti toteutukseen! 🙂

   Vastaa
 5. Eve 28.03.2018

  Mun silmään tyylikäs asu! ? toki yksi mieleen painuvimmista treffiasuistasi blogi historiassasi on ollut punainen mekko joka oli vaan todella vau ? vastavaa asua olen itsekin suosinut ja mies tykännyt ? kiva kun kirjoittelet treffiasu vinkkejä, niitä näkee liian harvoin blogeissa…. ja kuitenkin itselle ainakin tärkeää olla silloin parhaimillaan vaikka useampi vuosi oltu jo yhdessä 🙂 parisuhdeaika on tärkeetä, liian monilta se jää…

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.03.2018

   Olen ihan samaa mieltä <3 Parisuhde aika supertärkeää! Joo, muistan itsekin sen asun, siinä oli vähän hienompi tilaisuus kyseessä niin päätin räväyttää punaisella mekolla. Nyt puolestaan kyseessä oli rennompi sunnuntai-illan dinneri 🙂 Mutta kiitos ihanasta kommentista ja mukavaa pääsiästä sinulle 🙂

   Vastaa
 6. Emilia 28.03.2018

  Valitettavasti nyt tuli huti. Ja tuo laukku on ihan karsea, tiedän että on maksanut varmaan mansikoita:)

  Vastaa
  • go metti!! ? 28.03.2018

   Kommenttisikin on aika karsea. Asu on kyllä tyylikäs ja metti upea, kuten aina. Suoraan sanottuna nainen joka pitää itsestään huolta kuten metti, ei oikeastaan voi epäonnistua asuissaan ? metti on niin luonnonkaunis ja on pitänyt itsestöän huolta lasten syntymienkin jälkeen, hän on todella upea äiti ja bloggaaja. Minusta look on todella cool! ?

   Vastaa
   • Metti Forssell 30.03.2018

    Kiitos ihana upeasta ja tsemppaavasta kommentistasi <3 Olet ihana! xx Ihanaa pääsiäistä sinne <3

    Vastaa
  • Metti Forssell 30.03.2018

   Kiitos kommentistasi Emilia! Olen (luonnollisesti) eri mieltä, mutta ymmärrän hyvin, ettei tämä asu kaikkien silmään hyvältä näytä. Itseasiassa minullekin se on hieman tavallisesta poikkeava, mutta mielestäni muodin ja trendien kanssa onkin just parasta kun voi leikitellä ja kokeilla uusia juttuja. Ja laukusta olen 100% eri mieltä, musta se on nimittäin niin ihana <3 Iloista pääsiäistä sinulle! 🙂

   Vastaa
 7. Riitta 28.03.2018

  Minustakin miss. Särmä Prada ei istu noiden – sorry vaan – verkkareita muistuttavien housujen kanssa. Näyttävä laukku vaatisi simppelin ”italialaisen” tailored -tyyppisen housuasun tai mekon. Housut muistuttaa minusta liikaa taannoisia adidaksen nappiverkkareita ja koko verkkari/treenihousumuoti muualla kuin treeni/kuntosalilla on mielestäni kammottava. Muutoin kyllä pidän tyylistäsi ja asuistasi!

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.03.2018

   Kiitos kommentistasi Riitta! Itse nimenomaan fiilistelen tuota nappiverkkari- ja sporttifiilistä asuissa, joka on vielä hirmu trendikästä juuri nyt 🙂 Mutta ymmärrän hyvin, ettei tietystikään ole kaikkien juttu! Iloista pääsiäistä sinne 🙂

   Vastaa
 8. Maria 28.03.2018

  Noi sivuraidalliset housut eivät itseäni miellytä, mutta toi laukku on aivan ihana ? Itsekin olen ajatellut sen ostamista. Joo olis tosi kiva lukea lastenhoitajan läsnäolosta lomalla.
  Kiitos ihanasta blogistasi…sitä on aina mukava lukea ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.03.2018

   Kiitos, laukku on kyllä niin ihana minustakin <3 Ja hei mahtavaa, jos tuo lastenhoitaja-aihe kiinnostaa. Laitan ehdottomasti toteutukseen! Iloista pääsiäistä sinulle 🙂

   Vastaa
 9. E 29.03.2018

  Tykkäisin housuista jos niissä ei olisi napitettuja lahkeita. Muilta osin kiva tyyli.

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.03.2018

   Kiitos E! 🙂 Look on hieman erilainen, mutta itse tykkään tosi paljon 🙂 Iloista pääsiäistä 🙂

   Vastaa
 10. Jaana 29.03.2018

  Ihanan raikas ja trendikäs look – kohta meillä kaikilla on lahkeissa sivuraitaa, kunhan silmä ensin tottuu ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.03.2018

   Kiitos kovasti Jaana! Niin, ehkäpä tuo sivuraita tarvitsee hieman totuttelua… Toivottavasti moni siihen kuitenkin ihastuu, se on i h a n a <3

   Vastaa
 11. Emma 29.03.2018

  Postaus lastenhoitajan mukaan ottamisesta matkalle kiinnostaa hyvin paljon. 🙂 Onko teillä yksi lastenhoitaja vai useampikin, joista joku hoitaa lapsianne aina tarpeen tullen? Jos ikinä kaipaatta vielä lisäapua ruuhkavuosien keskellä lastenhoitoon, niin täällä olisi yksi paljon kokemusta ja koulutuksen omaava lastenhoitaja! <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.03.2018

   Kiitos paljon Emma! Kirjoitan varmasti tästä aiheesta, sillä se tuntuu monia kiinnostavan 🙂 Ja hei kiitos lastenhoitoavun tarjoamisesta <3 Tällä hetkellä meillä on hyvä tilanne lastenhoidon suhteen, mutta laitan ehdottomasti sähköpostisi ylös tulevaisuutta varten! Ihanaa pääsiäistä 🙂

   Vastaa
 12. Siiri 29.03.2018

  Postaus lastenhoitajasta kiinnostaa. Asu on sinänsä hyvä, mutta laukku liian ”venäläinen”.

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.03.2018

   Kiva, että tämä aihe kiinnostaisi. Laitan ehdottomasti toteutukseen 🙂

   Vastaa
 13. Merikapteenin vaimo 29.03.2018

  Chic & Classy <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.03.2018

   Kiitos paljon ihana! <3

   Vastaa
 14. Iina 02.04.2018

  Mä kyllä tykkään tosta lookista ja noista housuista! Katselin houseofbrandonista samanlaisia VeroModan (?!) pökiä keltaisella raidalla. Mun mielestä rohkea, mut silti tyylikäs lookki ?? Me like it?

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.04.2018

   Kiva kuulla – kiitos kovasti 🙂 x Mustakin nää on niin kivat housut 🙂 Monien silmään varmasti ”rajut”, mutta mä tykkään!

   Vastaa
 15. Liisa 05.04.2018

  Olet kaunis nainen , mutta…. Asu ei ole mielestäni ole kaunis, etenkään treffeille, muistuttaa verkkareita mennneisyydestä. 🙁
  Laukkua ei voi rehellisesti kehua, aika erikoinen. No sopisi, ehkä johonkin yksinkertaiseen klassiseen jakkupukuun .

  Vastaa