STOCKHOLM THROUGH MY PHONE

Hei kaikille ja ihanaa uutta alkanutta viikkoa! Kuten saatoittekin ehkä instagram-storien puolelta huomata, viikonloppuni vierähti Tukholmassa. Olimme ystäväpariskunnan kanssa suunnitelleet yhteistä viikonloppureissua jo pitkään ja nyt Miklun synttäreiden ympärille meille molemmille avautui mahdollisuus lähteä matkaan. Oli niin ihana ottaa pieni irtiotto arjesta ja nauttia aikuisten ajasta ystävien kesken. Minäkin todella yritin parhaani mukaan rentoutua ja jätinkin ihan siitä syystä kameran kotiin. Olin päättänyt, että tänä viikonloppuna haluaisin keskityn kaikkeen muuhun paitsi työntekoon. Halusin antaa jakamattoman huomioni miehelleni ja ystävilleni ja oikeasti vain nauttia rennosta ajasta heidän kanssaan ilman aikatauluja.

Tukholmassa aurinko paistoi ihanan keväisesti vaikkakin ilma oli vielä todella kylmä! Yövyimme Nobis -hotellissa, joka sijaitsi loistavalla paikalla aivan keskustassa. Pari päivää kuluivat nopeasti rennosti kaupungilla ja kaupoissa kiertäen sekä hyvästä ruosta nauttien. En voi tarpeeksi hehkuttaa kuinka ihanan virkistävää oli viettää muutama päivä vain itseään ajatellen ja hengailla ystävien kanssa kiireettömästi ilman aikatauluja. Omaa aikaa ja kiireettömyyttä kun osaa arvostaa ihan eri tavalla nykyään. On aikamoista luksusta kun saa olla vastuussa vain itsestään ja saa mennä päivien läpi ilman suurempia suunnitelmia. Rentoutumisen ja kiirreettömyyden maximoinniksi jätin myös kameran kotiin. Kännykänrullalle tallensin muutaman kuvan, mutta sometuksenkin jätin minimiin koko viikonlopun ajaksi.

Kiitos ihanille ystävillemme reissusta sekä iso kiitos vanhemmilleni hoitoavusta viikonlopun aikana <3 Nyt akut ladattuina uuteen viikkoon!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

  1. Natalie 19.03.2018

    Hei! Mikä malli ovat nuo sinun adidaksen kengät? Aivan ihanat!!

    Vastaa
    • Metti Forssell 20.03.2018

      Moikka! Kiitos! En valitettavasti tiedä mallinnimeä enkä pienen googlettelunkaan jälkeen löytynyt… Mutta etsiskelen vielä ja palaan jos/kun löydän 🙂

      Vastaa
  2. Marianne 20.03.2018

    Viime viikonloppu todella tarjosi kaunista auringonpaistetta täällä Tukholmassa!
    Ihana että saitte rentoutua viikonlopun 🙂 <3
    xx
    http://mariannelle.com

    Vastaa
    • Metti Forssell 20.03.2018

      Kiitos Marianne! Oli kyllä ihana ottaa mini-break aikuisten kesken 🙂 Ja joo – Tukholma oli taas ihanan aurinkoinen kaikin puolin 🙂

      Vastaa