RUUDULLINEN HAME

Zara Outfit / Chanel Bag / Mango Earrings / H&M Sunglasses

Toivottavasti pääsiäisen viettonne on alkanut mukavissa merkeissä. Itse en oikein ole päässyt pääsiäisen tunnelmaan, sillä tämän vuoden pääsiäisen vietto poikkeaa niin paljon tavallisesta. Meillä pääsiäistä on perinteisesti vietetty perheen kesken yhdessä ruokaa laittaen, ulkoillen ja rentoutuen. Kun itse olin pieni ja asuin vielä kotona, oli meillä tapana viettää pääsiäistä pohjoisessa lasketellen. Tällä kertaa kuitenkin laskettelurinteet ovat vaihtuneet palmupuihin ja aurinkoon. Vaikka pääsiäisfiilis ei olekaan ihan huipussaan, nautimme niin paljon olla täällä. Aurinko ja lämpö tekevät ihmeitä!

Kuvissa päälläni jälleen yksi illallisasu täältä. Juttu asussa piilee ruudullisessa hameessa, jossa on paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia. Esimerkiksi hameen etuosassa hauska solmukohta sekä keskellä syvä halkio. Hametta voi helposti käyttää myös rennosti arkena esimekriksi t-paidan ja matalien sandaalien kanssa, mutta sopii hame mielestäni hyvin myös iltakäyttöön.

…Hauska juttu muuten näistä kuvissa päälläni olevista kengistä… Toinen pari kengistä oli minulta hukassa lähes kahden vuoden ajan! Voitteko kuvitella?! Miten joku voi hukata yhden kengän pariksi vuodeksi ja sitten ihmeellisesti löytää sen? 😀 Omg, only me.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

  1. Linda 31.03.2018

    WOW mikä mimmi! Näyttää todella hyvältä. Onneksi toinenkin pari löytyi, sillä kengät on harvinaisen tyylikkäät.

    Vastaa
  2. Liisa 05.04.2018

    Tuo hame ei ole kaunis. Ei sinun tyyliäsi.

    Vastaa