RAVINTOLAVINKKI MARBELLASSA: MONKEY CLUB

Viime viikonloppuna kävimme mieheni kanssa testaamassa meille uuden ravintolan, Monkey Clubin. Olemme monta kertaa kävelleet kyseisen ravintolan ohi, sillä se sijaitsee aivan suosikkikahvilamme, Celicioson, vieressä. Liian usein suuntaamme meille jo valmiiksi tuttuihin ja hyviksi todettuihin ravintoloihin, mutta tällä kertaa päätimme kokeilla jotain uutta. Monkey Club osoittautui hyväksi kokeiluksi ja sen vuoksi ajattelin siitä teille täällä bloginkin puolella suositella. Ravintola sopii tunnelmaltaan täydellisesti niin treffi-iltaan kuin myös kaveriporukan hauskaan illanviettoon.

Ihastuin Monkey Clubin sisustukseen. Paljon tummaa, samettisia huonekaluja, hienoja lasiseiniä ja kauniita yksityiskohtia. Tuollaiset sammaleenvihreät samettinojatuolit haluaisin kotiinikin!

Ruoka oli hyvää. Meille molemmille osui alku- ja jälkiruoat täydellisesti nappiin, mutta pääruoassa olisi ollut hieman parannettavan varaa. Ehkä teimme huonot valinnat, sillä listalla oli kyllä vaikka mitä herkulliselta kuulostavia vaihtoehtoja. Ensi kerralla siis uudet pääruoat testiin.

Rakastin Monkey Clubin yleistä tunnelmaa. Minulle ravintolan sisustus ja yleinen fiilis ovat jo puoli ruokaa. Vaikka joskus ravintolan ruoka ei olisikaan ihan täydellistä, saatan kuitenkin mennä ravintolaan uudestaan ainoastaan sen ihanan tunnelman vuoksi.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

5 kommenttia

 1. Siiri 29.03.2018

  Onpa makeen näköinen paikka. Olisi hauska myös nähdä mitä söitte siellä, annoskuvat on kivoja. ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.03.2018

   Kiitos! Oli kyllä ihanan tunnelmallinen paikka 🙂 Tuossa yhdessä kuvassa näkyy pääruoaksi syömäni parsaririsotto, mutta muuten ruokakuvaaminen unohtui. Taisi olla nälkä liian kova, haha 😀

   Vastaa
 2. Mari 29.03.2018

  Hei Metti ? suosittelen lämpimästi visiittiä illalliselle Nobuun joka myös on Celicioson lähellä, hotelli Punton Romanon sisäpihalla. Ihanaa lomaa ☺️☀️?

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.03.2018

   Kiitos vinkistä Mari! <3 Iloista pääsiäistä 🙂

   Vastaa
 3. Eveliina 31.03.2018

  Hei metti, voisitteko hannan kanssa ajatella podcastia siitä miten parisuhde muuttuu lasten jälkeen? Asia kiinnostaisi tosi paljon! Mä ihailen kun käytte treffeillä edelleen, toivon samaa sitten kun äidiksi tulen, että parisuhdekin jatkuu.. tähän liittyen mietin että muuttuuko naisen halut miestään kohtaan tai ylipäätään seksiä kohtaan lasten jälkeen? Anteeksi intiimi kysymys, tätä ei ole pakko käsitellä eikä vastata. Nämä asiat vain pyörivät mielessä… äitiys on minulle suuri haave ja toisaalta parisuhde yhtä tärkeä. Jos jtn ajatuksia kuitenkin parisuhteesta ja lapsista kuulisi teiltä, niin olisi ihan mahtavaa! ❤ ja mikäli viimeisin kysymykseni ei ylittänyt täysin hyvän maun rajoja, niin myös ajatukset vanhemmuuden ja aikuisten ajan yhdistämisestä kiinnostaisi. Olette niin fiksuja ja viisaita naisia, että olisi ilo kuulla ajatuksianne näistä.

  Vastaa