PÄIVÄREISSU TUKHOLMAAN

Massimo Dutti Coat / &Other Stories Sweater / Gina Tricot Jeans / Prada Bag / Mango Shoes

Olettekin varmasti törmänneet blogissani ja/tai instagramissa Soft Goat -nimiseen cashmeretuotteita valmistamaan merkkiin? Soft Goat on kuulunut yksiin suosikkeihini jo siitä lähtien kun aikanaan tutustuin merkin tuotteisiin reilu pari vuotta sitten. Rakastan cashmeretuotteita ja käytänkin niitä ympärivuotisesti. Cashmereneuleet ovat ehdottomasti sellaisia ”go-to” vaatteita, joita voi käyttää vuodenajasta tai tilaisuudesta riippumatta lähes aina. Tämä vilukissa nauttii myös suuresti kun kesälläkin saa heittää kesämekon päälle pehmoisen ja lämmittävän cashmereneuleen iltojen viiletessä.

Eilen olin sitten Soft Goatin kutsumana päiväreissulla Tukholmassa. Pääsimme tutustumaan heidän showroomilla vasta lanseerattuun kevät/kesä 2018 mallistoon. Mallistosta löytyi sekä klassisen tyylikkäitä neuleita että hieman enemmän hetken trendiin nojautuvia neuleita, kuten esimerkiksi off-shoulder ja cold-shoulder malleja. Mallistossa oli runsaasti erilaisia herkkuvärejä. Upeiden pastellinsävyjen lisäksi mallistossa oli paljon kaunista vadelmanpunasta, piristävää kirkkaansinistä sekä raikasta valkoista. Yksi ehdoton suosikkini nykyisestä mallistosta on tämä neule, joka näkyikin blogissa päälläni hetki sitten. Niin täydellinen ”relaxed” neule, jonka voi heittää aina päälleen lähes joka tilanteeseen. Vähän himottaisi tilata tämä sama neule jossain toisessakin, ehkä astetta keväisemmässä sävyssä…

Photos: Hanna Väyrynen / edit by me

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Marianne 08.03.2018

  Minulla on yksi Soft Goatin cashmere setti ja se on mitä ihanin ja lämpimin 🙂
  Asun Soft Goatin showroomin nurkilla ja välillä käyn ihailemassa upeita neuleita <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 09.03.2018

   Oi, kuulostaapa ihanalta! <3 Heillä oli nykyisessäkin mallistossa sellaiset aivan ihanat cashmerehousut, joita jäin kuolaamaan… 🙂

   Vastaa