PÄIVÄ PARIISISSA ATELIER COLOGNEN VIERAANA

Tällä viikolla vietin muutaman päivän yhdessä suosikki kaupungeistani, Pariisissa. Olin Pariisissa L’Oréalin kutsumana tutustumassa juuri Suomeen lanseerattuun Atelier Cologne -nimiseen tuoksumerkkiin. Atelier Cologne saattaa olla merkkinä jo monille tuttu, sillä tämä suosittu tuoksumerkki on perustettu jo vajaa kymmenen vuotta sitten. Pääsimme tapaamaan Atelier Colognen inspiroivan perustaja pariskunnan heidän Pariisin toimistolla sekä illalla pääsimme vielä juhlistamaan tuoksumerkin uusinta lanseerausta, Iris Rebelle -tuoksua, Pariisin Oopperaan. Tuo henkeäsalpaavan kaunis rakennus oli varattu ainoastaan Atelier Cologne juhlia varten. Pääsimme ennen juhlia kiertelemään oopperataloa ja tutustumaan sen historiaan yhdessä oppaan kanssa. Tuo oopperatalo on ehdottomasti yksi upeimmista rakennuksista, jossa olen koskaan käynyt. Niin massiivinen ja kaikin puolin upea! Haluan ehdottomasti vierailla tässä Palais Garnierissa vielä tulevaisuudessa uudelleen ja käydä katsomassa siellä oopperan tai baletin yhdessä perheeni kanssa.

Vaikka kamera jäi hotellille itse juhlien ajaksi, halusimme käydä ikuistamassa muutaman kuvan vielä seuraavana aamuna tuon upean oopperatalon edessä. Pariisissa oli jo ihanan keväistä (eilen +18!), joten päälleni valikoitui kauniin kevyttä ja raikasta valkoista. Rakastan kokovalkoista lookia sekä tämän hetken sivuraita-trendiä. Tässä ehdottomasti yksi lempiasuistani vähään aikaan. Voi kun Suomestakin lumet sulaisiat pian pois ja nämä rakastamani valkoiset leveät housut pääsisivät käyttöön. Leveät housut kun näyttävät myös superhyviltä hieman arkisemminkin puettuna, kuten esimerkiksi lenkareiden ja neuleen kanssa.

Zara Body & Pants / Chanel Bag / H&M Sunglasses & Necklace / Pernille Corydon Necklace / Christian Louboutin Heels

Kiitos L’oréal ja Atelier Cologne kutsusta Pariisiin ja mahdollisuudesta tutustua Atelier Cologne tuoksumerkkiin sekä tähän upeaan Palais Garnieriin. Juhlissa lanseerattu uutuustuoksu Iris Rebelle sekä tuoksuperheen jo hieman vanhempi Clementine California nousivat omiksi suosikeikseni Atelier Colognen valikoimasta. Tuoksut ovat valmistettu raikkaista sitrusperäisistä raaka-aineista, joihin on sekoitettu hienolla tavalla arvokkaita ja luonnollisia raaka-aineita. Kaikki tuoksut ovat unisex-tuoksuja ja mikä parasta luonnollisuutensa ansioista tuoksuvat jokaisen käyttäjän iholla erilaiselle. Suosittelen lämpimästi tutustumaan Atelier Colognen laajaan valikoimaan heidän uudessä shop-in-shopissaan Helsingin Stockmannilla.

Ihanaa ja rentouttavaa sunnuntai-iltaa sinne kaikille! xxx

Photos: Hanna Väyrynen / edit by me

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

10 kommenttia

 1. Iina 11.03.2018

  Wautsi mitkä kuvat!!! Wau! ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.03.2018

   Kiitos paljon! Tämä oli kyllä niin upea paikka <3 Ja kiitos Hannalle upeista kuvista! <3

   Vastaa
 2. Eveliina 11.03.2018

  Vau metti! Olet niin upeana taas, ihan kuin oikea pariisitar. Olet ihan uskomattoman tyylikäs ja kaunis! Voi kun itsekin pääsisin pariisiin. ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.03.2018

   Kiitos paljon kauniista sanoistasi Eveliina! <3 Pariisi on kyllä niin uskomattoman kaunis kaupunki ja suosittelen lämpimästi sinne matkustamista jos/kun siihen tulee joskus mahdollisuus 🙂

   Vastaa
 3. Petra 12.03.2018

  Mielettömiä kuvia..superihana sinä!!! Ja tuo look, OMG miten mahtava!!!
  Olin Pariisissa viime elokuussa, upea kaupunki!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.03.2018

   Kiitos paljon Petra <3 Tuo kokovalkoinen on yksi munkin lemppareista pitkään aikaan 🙂 Ja joo, Pariisi on niin uskomattoman kaunis ja ihana kaupunki. Voisin matkustaa sinne uudestaan ja uudestaan… <3

   Vastaa
 4. Jasmin 12.03.2018

  Upeat kuvat ja ihana asu! Mistä oli ostettu se musta mekko halkiolla mikä sinulla näkyi insta mystoryssa? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.03.2018

   Kiitos Jasmin <3 Se musta mekko oli Asoksen! 🙂

   Vastaa
 5. Marianne 12.03.2018

  J’adore!!
  Todella upea look <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.03.2018

   Kiitos paljon Marianne! <3 Voi kun täällä Suomessakin kohta pääsisi pukeutumaan kevyeen kokovalkoiseen… <3

   Vastaa