Näkymätön eleganssi

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Norlynin kanssa

Sukkahousut ovat naisille välttämätön hyödyke. Jo pelkästään Suomen kylmän ilmaston vuoksi monet naiset turvautuvat sukkahousuihin lähes päivittäin. Käytännöllisyyden lisäksi sukkahousut ovat myös kauniit jalassa ja mielestäni viimeistelevät huolitellun asukokonaisuuden. Itse ollut aikanaan ollut hieman kehno käyttämään sukkahousuja, mutta vuosien varrella tapani ovat muuttuneet, kun olen löytänyt oikeanlaisia sukkahousuja eri tarkoituksiin. Pikkuhiljaa olen oppinut käyttämään sukkahousuja paremmin ja arvostamaan niiden kauneutta ja laatua ihan eri tavalla. Olinkin todella iloinen, kun pääsin yhteistyön tiimoilta tutustumaan Norlyniin ja heidän Premium-sukkahousuihinsa.

Norlynin uudistuksen myötä tuotteiden pakkaukset ovat saaneet uuden raikkaan ilmeen sekä myöskin sukkahousujen värisävyt ovat kokeneet uudistuksen. Itse olen todella tarkka ihonsävyisten sukkahousujen sävyistä. Suosien eniten kauniisti ja luonnollisella tavalla päivittäviä sävyjä, joita ilokseni huomasin, että Norlynin mallistossa oli monia. Premium-mallistosta löytyy itseasiassa neljä erilaista ihonsävyä: ivory, powder, sand ja sun. Uudistetut ihonsävyt ovat saaneet innostuksensa luonnosta ja sävyt vastaavatkin kauniisti luonnollisuuden trendiä. Sävykirjosta omat suosikkini ovat muun muassa klassinen powder sekä selvästi päivittyneempi sävy sun. Klassinen powder sopii mielestäni loistavasti esimerkiksi työkäyttöön erilaisten hameiden ja mekkojen kanssa, kun halutaan pitää kokonaisuus tyylikkään harmonisena. Astetta enemmän väriä sääriin antavat sand ja sun olivat myös todella ihania. Varsinkin kun näin alkukeväästä sääret ovat vielä todella vaaleat, saa näiden sukkahousujen avulla kauniin päivetyksen sääriin.

Hetken aikaa Norlynin Premium-sukkahousuja käyttäneenä voin todeta niissä parasta olevan luonnolliset ja päivettävät värisävyt, istuvuus sekä laadukkuus. Sukkahousut näyttävät kauniilta ja oikeasti tuntuvat todella hyvältä päällä. Mikäli sinulla siis on tarvetta uusille sukkahousuille, suosittelen lämpimästi kurkkaamaan Norlynin valikoiman. Hintalaatusuhde tuotteilla on erinomainen. Edullisen hintansa puolesta ei uskoisi, että kyseessä on oikeasti niin laadukkaat sukkahousut. Norlynin tuotteita löytyy laajalti päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista.

Tämän yhteistyön tiimoilta pääsen myös arpomaan teille kahdet upeat Norlyn Premium -sukkahousut! Mikä on sinun suosikkisävysi sukkahousuissa? Kerro se kommentilla ja käy seuraamassa Instagramissa @norlynfi niin olet mukana arvonnassa! Arvonta-aikaa on sunnuntaihin 1.4.18 klo 21:00 asti. Onnea arvontaan!

Photos: Niki Strbian

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

67 kommenttia

 1. SAMP 30.03.2018

  Powder kalpeisiin sääriini!

  Vastaa
 2. Päivi 30.03.2018

  Powder olisi paras.

  Vastaa
 3. Martina Åvall 30.03.2018

  Powder

  Vastaa
 4. Maarit Lind 30.03.2018

  Olen aina ollut sukkahousujen vihaaja, mutta juttusi luettuasi, mikäli kyseessä oikeasti on näkymätön eleganssi, saatan jopa innostua hameiden ja mekkojen käytöstä ja näin ollen myös sukkahousujen käytöstä? Suosikkivärini olisi sun??

  Vastaa
 5. Annette 30.03.2018

  Sun on paras ☀️

  Vastaa
 6. amy 30.03.2018

  Itselleni valinta olisi varmastikin Powder

  Vastaa
 7. Liisanen 30.03.2018

  Sand

  Vastaa
 8. Laura 31.03.2018

  Yleensä sun, mutta nyt haluan tutustua näihin ja vertailla mikä olisi itselleni paras! ?

  Vastaa
 9. Tanja 31.03.2018

  Powder

  Vastaa
 10. oona 31.03.2018

  Sand ?

  Vastaa
 11. Mari 31.03.2018

  Työelämässä tarvitsen sukkahousuja jatkuvasti, koska työskentelen alalla, jossa bussines casual on arkipäivää. Powder ja sand ovat suosikkejani, joskus sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen!

  Vastaa
 12. Minna 31.03.2018

  Powder kuulostaa monikäyttöiseltä.

  Vastaa
 13. Merja Inkiläinen 31.03.2018

  Kyllähän se suosikkiväri on beige.

  Vastaa
 14. Sari 01.04.2018

  Sun ?

  Vastaa
 15. Petra 11.05.2018

  Näistä sävyistä varmaan sun. Käytän sukkahousuja melkeinpä läpi vuoden. Ja mustien ja ihonsävyisten sukkahousujen lisäksi myös muita tummia sävyjä ja kuviosukkahousujakin. Useimmiten jalassa 40 denierin sukkahousut, 20 denieriset joskus. Ohuetkin sukkahousut saavat olla vähän ruskettavat. Mustien sukkahousujen rinnalle olen löytänyt mm. mariininsiniset ja viininpunaiset. Ja mukava kokeilla aina uusia eri sävyisiä sukkahousuja.

  Vastaa
 16. Tiina Liukkonen 12.02.2019

  Olen trans nainen sukkahousujen koon löytyminen vaikeeta.kun kaikilla eri valmistajilla eri koko mitat.itte oon 178cm En pitkä Jalkanen jalkaterä 40

  Vastaa