LUOTTOASU

Massimo Dutti Coat / Rosemunde Turtleneck (gifted) / Bershka Jeans / Louis Vuitton Bag / H&M Sunglasses / Kurt Geiger Boots

Musta poolo ja vaaleansiniset farkut ovat olleet luottoasuni viime aikoina. Poolo lämmittää mukavasti ja vaaleansiniset farkut muistuttavat jo keväästä. Poolo ja farkut ovat kauniin klassinen sekä yksinkertainen asukokonaisuus, johon on helppo yhdistää erilaisia takkeja, kenkiä ja muita asusteita fiiliksen mukaan. Aurinkoisina päivinä, vaikka ilma hyytävän kylmä vielä onkin ollut, olen yhdistänyt luottoasuni kanssa vaaleita ja keväisiä asusteita. Valkoisia nilkkureita olen käyttänyt nyt valtavasti, sillä rakastan miten ihanan raikkaan fiiliksen ne tuovat asuun. Myöskin kevään kynnyksellä olen taas alkanut käyttämään enemmän ihanaa vaaleanpunaista laukkuani, joka sopii mielestäni täydellisesti aurinkoisiin päiviin ja alkavaan kevääseen. Varsinkaan kun en ole mikään suuri värien käyttäjä, vaaleanpunainen laukku tuo muuten värittömiin asukokonaisuuksiin hieman piristystä.

Mitä mieltä olette lookista?

Photos: Hanna Väyrynen/ edit by me

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

9 kommenttia

 1. Elllla 01.03.2018

  Valkoiset nilkkurit eivät ole omaan makuuni, mutta farkut ovat kiva väriset (tuollaiset haussa itselläkin) ja laukku on ihana. 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.03.2018

   Kiitos! Valkoiset kengät eivät varmasti olekaan kaikkien makuun, mutta voi että kun itse tykkään kovasti <3

   Vastaa
 2. Outi 01.03.2018

  Upea ja mikä parasta käytännöllinen! Itse etsin juuri tälläisiä yhdistelmiä, koska olen pienten lasten äiti, jolloin käytännöllisyys asettaa rajat pukeutumiselleja samalla haluisin näyttää naiselliselta ja upealta. Valkoiset nilkkurit ovat ihana tuulahdus keväästä kuten vaaleanpunainen laukkukin. Ei tarvitse hytistä kylmästä, vaikka odottaa jo kevättä ja haluaa nauttia auringon lämmöstä ja valosta.

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.03.2018

   No näimpä! Vielä saa aika maltillisesti pukeua keväisimpiin vaatteisiin, mutta jos ei vielä muilla niin ainakin väreillä pystyy leikittelemään ja luomaan keväisempää fiilistä! Tyköistuva pooloneule on kyllä erinomainen vaate niille, jotka haluavat näyttää klassisen naisellisilta ja tyylikkäiltä. Tällainen poolo on myös niin monikäyttöinen kun se on helppo yhdistää monien erilaisten vaatteiden kanssa. 🙂 Aurinkoista kevään odotusta!

   Vastaa
 3. Marianne 03.03.2018

  Toimii! Ihana, vaaleanpunainen Louis Vuittonin laukku – todellakin piristää 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.03.2018

   Kiitos kovasti Marianne! <3 Tuo pinkki LV on edelleen niin ihana! En varmaan kyllästy siihen koskaan <3

   Vastaa
 4. Anna 03.03.2018

  Ihana look! Olisi kiva saada postausta hiusten värjäämisestä, missä itse käyt ja mitä siellä sun upealle tukalle tehdään yms.! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.03.2018

   Kiitos paljon Anna! Hiuspostaus laitettu korvan taakse – kiitos ideasta 🙂

   Vastaa
 5. Cinderella 04.03.2018

  Pakko tilata nuo kengät myös itselle! <3<3<3 Onko noissa normaali mitoitus vai kannattaako ottaa yks koko isommat?

  Vastaa