ÄIDIN VANHA KELSITURKKI

PBO Coat / Lindex Sweater / Zara Sunglasses / Bershka Jeans / Chanel Bag / Kurt Geiger Shoes

Tällä hetkellä istun lentokentällä ja odottelen koneeseen pääsyä. Tänään suuntaan Tukholmaan päivän työreissulle. Ompas kiva käydä pitkästä aikaa pyörähtämässä Tukholmassa!

Keväisestä auringosta huolimatta sää Helsingissä on vielä hyytävän kylmä. Kaipailin vähän asuinspiraatiota ja kävinkin muutama viikko sitten äitini vaatekaapilla vähän kurkkimassa. Sieltä bongasin tämän äitini vanhan kelsiturkin, johon ihastuin välittömästi. Äidilläni ei enää ollut takille käyttöä, joten hän kysyi minulta jos haluaisin sen. No kyllä! Sen lisäksi, että takki on lämmin ja kaunis on se myös ihana vetäistä päälleen tietäen, että se on äitini vanha. Beigen kelsitakin kanssa sopii mielestäni täydellisesti vaaleansiniset farkut sekä nuo rakastamani valkoiset nilkkurit.

Nyt alkaa boarding, joten minä siirryn koneeseen! Päivääni Tukholmassa voitte seurata halutessanne ig-storiesseni kautta! <3

Photos: Hanna Väyrynen / edit by me

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

16 kommenttia

 1. Maja Harder 06.03.2018

  Wauw great coat! But really love your sunglasses.
  https://www.bloglovin.com/blogs/maja-harder-18257183

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.03.2018

   Thank you so much! Yes these sunnies are fun 🙂

   Vastaa
 2. Marianne 06.03.2018

  Välkommen till Stockholm! Mukavaa työreissua 🙂
  Ihana mitä aarteita voikaan äidin ja isoäitien vaatekaapeista löytää <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.03.2018

   Kiitos! Tukholma on aina ihana <3 Ja eikö, tämä takki on aivan super 🙂

   Vastaa
 3. C 06.03.2018

  Hei tosi hyvältä näyttää tuo takki päälläsi! Ja tosiaan mikä ihaninta, että se löytyi äitisi kaapista <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.03.2018

   Kiitos kovasti 🙂 Ja eikö, ihania löytöjä äidin kaapista! <3

   Vastaa
 4. Nelli 06.03.2018

  Hei,

  Onko tuo turkis aitoa? Ja mitä mieltä ylipäänsä olet aidosta turkiksesta?

  Vastaa
  • Metti Forssell 07.03.2018

   Tuo turkiskaulus takissani on kyllä aitoa karvaa. Itse en ota tähän turkiskysymykseen sen enempää kantaa kuin ainoastaan sanomalla sen, että en ehkä itse ostaisi uutta turkista itselleni, mutta ei minua myöskään haittaa käyttää tätä äitini vanhaa takkia, jossa minulla on tunnearvoa. 🙂

   Vastaa
 5. Emma K. 06.03.2018

  Olen pitänyt sinua aina fiksuna nuorena naisena, jonka vuoksi olikin harmi huomata, kuinka pidät turkista muodikkaana asusteena, ja jaat asuja myös blogissasi.

  Haluaisinkin kysyä sinun mielipidettäsi ihan rakentavassa hengessä siihen, oletko sitä mieltä, että eläinten tappaminen muotiteollisuuden vuoksi on hyväksyttävää? Haluatko tietoisesti käyttää näitä asusteita (vaikka ne olisivatkin vintagea) ja samalla viestittää, että aito turkis on hyvä valinta? Mitä yleensäkin ajattelet eläinten hyötykäytöstä ja tappamisesta ihmisten turhamaisuuden tähden?

  Vastaa
  • Metti Forssell 07.03.2018

   Kiitos paljon kommentistasi! 🙂 Kuten aikaisemmassa kommentissa sanoinkin kantani olevan se, että en itse itselleni uutta turkista varmaan ostaisi, mutta ei minua myöskään haittaa käyttää tätä äitini vanhaa takkia, jossa minulla on tunnearvoa.

   Yksi asia kyllä mitä ihmettelen tässä koko aiheessa on se, että harvemmin sitä nostetaan esille jos ihmisillä näkyy aitoa turkiskarvaa esimerkiksi toppatakkien hupuissa tai esimerkiksi pipojen tupsuissa? Onko nämä jo niin yleisiä, ettei sitä samalla tavalla noteerata vaikka siinäkin on ihan samasta asiasta kysymys?

   Vastaa
 6. Helen 06.03.2018

  Samaa mieltä: Tuo takki on hieno! Haluan samanlaisen 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 07.03.2018

   Kiitos Helen – ja erittäin lämminkin vielä 🙂

   Vastaa
 7. Linda 07.03.2018

  Kyllä näillä leveysasteilla aito karva on paras pakkasessa ja hyvä että kierrätät.

  Vastaa
  • Metti Forssell 07.03.2018

   Täällä tosiaan tarvitsee ajoittain kunnon kerroksia 😀 Ja joo, ihanaa kun äidin vaatekaapista löytyi tällainen aarre <3

   Vastaa
 8. Pink 07.03.2018

  Minä en näihin asioihin ole niin perehtynyt mutta ne jotka vastustaa turkista niin mites nahka? Eroaako nahan käyttö jotenkin eri tavalla kun turkisten käyttö? Itse mietin kovasti taas keinokuidun käyttämistä. Tekoturkikset, nehän valmistetaan muovista. Kaikki keinokuituvaatteet sisältävät mikromuovia ja niitä pestessä ne ajautuvat luontoon. Meressä on valtava määrä mikromuovia joka syntyy siitä kun käytämme ja pesemme keinokuituvaatteita. Tekee niin tai näin niin aina jollakin on jotain sanottavaa ja aina sitä vahigoittaa jotain. Olisiko kuitenkin ne luonnonmateriaalit luonnon kannalta järkevämmät. En minä tiedä mutta voishan joku viisas kertoa.

  Takki on todella kaunis ?.

  Vastaa
 9. Petra 07.03.2018

  Jälleen kerran ihania kuvia ja sä oot vaan niin upea aina ? Takki myös tosi kaunis ja kiva, että julkaisit kuvia se päällä, vaikka varmasti arvasitkin, että näitä turkishuutelijoita tännekkin eksyy ?

  Vastaa