5 HANKINTAA KEVÄÄLLE

Trendejä on paljon, mutta mitkä ovat ne tärkeimmät, joihin tarttua tänä keväänä? Listasin alle viisi trendiä, joita kannattaa pitää silmällä kaupoille lähtiessä.

Housupuku

Tänä keväänä erilaiset kaksiosaiset setit, kuten esimerkiksi housupuvut, ovat erityisen muodikkaita. Housupuku on hyvä hankinta jo sen monikäyttöisyyden vuoksi. Jakkua voi käyttää esimerkiksi mekkojen päällä tai farkkujen kanssa ja pelkkiä housujakin voi yhdistää monien erilaisten yläosien kanssa. Housupuku kannattaa hankkia jossain klassisen trendikkäässä kuosissa, kuten esimerkiksi raidallisena tai ruutukuosisena, jotka ovat erittäin trendikkäitä juuri nyt. Keväällä myös erilaiset värikkäät housupuvut ovat suosiossa. Itselläni onkin etsinnässä vaaleanpunainen, vaaleansininen tai jokin muu herkullisen värinen housupuku, mieluiten leveillä housuilla ja tyköistuvalla jakulla.

Vaaleat farkut

Vaaleansiniset farkut nostavat suosiotaan aina keväisin, niin tänänkin vuonna. Tällä hetkellä korkeavyötäröiset mallit, suoralla vajaamittaisella lahkeella ovat ne muodikkaimmat. Hyvinistuvien farkkujen löytäminen ei välttämättä ole ihan helpoin juttu, mutta silti suosittelen niitä täydellisiä pareja etsimään, vaikka siihen hieman enemmän aikaa ja vaivaa kuluisikin. Vaaleat farkut on ihana yhdistelmä erilaisten kesäisten yläosien, kuten esimerkiksi valkoisen bleiserin, pitsitopin tai vaikkapa kukkaprintin kanssa.

Ohut poolo

Poolo on erinomainen ja käytännöllinen vaate Suomessa ihan ympäri vuoden. Tällä hetkellä on trendikästä pukea ohut poolo esimerkiksi bleiserin, mekon tai jopa kauluspaidan alle. Itse olen käyttänyt villasekotteista ohutta pooloani todella paljon tänä keväänä ja nyt etsinnässä olisi vastaava puuvillaisena.

Valkoiset nilkkurit

Valkoiset nilkkurit tai saappaat ovat kevään trendikkäin kenkäpari. Onneksi meille suomalaisille nilkkureillakin on käyttöä lähes ympäri vuoden. Vaikka tällä hetkellä valkoisia nilkkureita olen käyttänyt lähinnä housujen kanssa, en malta odottaa, että pääsen pukemaan nämä kaunokaiset erilaisten mekkojen ja hameiden kanssa.

Kissamaisen suipot aurinkolasit

Kissamaiset aurinkolasit kiikkuvat muotitietoisen nenän varrella tänä keväänä. Ne tuovat asukokonaisuuten erittäin muoodikkaan lisän. Vaikka ”suippomaiset” aurinkolasit näyttäisivät hassulta kuvassa tai kaupan hyllyllä, suosittelen niitä silti lämpimästi testaamaan. Itseni kissalasit ainakin yllättivät positiivisesti. Mangosta, Zarasta ja H&M.ltä olen ainakin bonganut erittäin hyvännäköisiä sekä edullisia kissamaisia aurinkolaseja.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. Katja 03.03.2018

  Mites pitkät neuletakit? Eikö ne ole kanssa muotia nyt keväällä vai mitä mieltä olet?

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.03.2018

   Hyvä hankinta sekin! Tähän listasin nyt ne omasta mielestäni ”tärkeimmät” 🙂

   Vastaa
 2. Vilma 03.03.2018

  Hei Kiva postaus! Ainakin kissamaiset aurinkolasit & ohut poolo ovat etsinnässä ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.03.2018

   Kiitos Vilma! Kissamaisia aurinkolaseja näkyy kyllä nyt joka puolella, joten toivottavasti löydät itsellesi sopivimmat 🙂 Poolossa suosittelen valitsemaan laadukkaista materiaaleista valmistetun yksilön, jossa olisi hyvin klassinen malli. Näin poolosta on sinulle iloa moniksi vuosiksi 🙂

   Vastaa
 3. Marianne 04.03.2018

  Omalta listalta löytyy power suit – eli kaksiosainen setti ja mielellään värikäs sellainen 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.03.2018

   Uuh power suit! <3 Sellaisen mäkin tarviin!

   Vastaa
 4. Anne 30.05.2018

  Hei! Mistä musta pallokuvioinen paita on? Sulla on ihana blogi ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.05.2018

   Kiitos paljon! Ihanaa kuulla, että pidät blogistani <3 Pallopaita (tai itseasiassa tämä on body) on Zarasta! 🙂

   Vastaa