LÄPINÄKYVÄ

Items from left: Christian Louboutin / Louis Vuitton / Gianvito Rossi / Chanel

Läpinäkyvät vaatteet ovat olleet pinnalla jo useamman vuoden. Tänä keväänä läpinäkyvyys jatkuu vahvana trendinä vaatteissa ja asusteissa, erityisesti laukuissa. Muotiviikoilta on voinut bongata lähes joka toiselta muotivaikuttajalta kirkasta muovia olevia crossbody-laukkuja, vyölaukkuja tai isoja shopper-laukkuja. Chanelin mallistossa on ollut jo pidempään läpinäkyviä muovilaukkuja ja nyt monet muut huippumerkit seuraavat perässä. Esimerkiksi Valentinolla on tällä hetkellä mallistossaan monia erilaisia läpinäkyvää muovia olevia laukkuja (yläpuolen kollaasisssa kuvia muutamista). Vaikka kuinka suloisia ja hauskan erilaisia nämä läpikuultavat laukut ovatkaan, luulen silti vahvasti, että minä jätän tämän trendin väliin. En vain ole vielä valmis näyttämään laukkujeni sisältöä (joka koostuu yleensä wetwipseista, tuteista ja lasten välipaloista) koko maailmalle 😀

Miten on, kolahtaako tämä trendi teihin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. Viivi 23.02.2018

  Olen aikas samoilla linjoilla kanssasi tämän trendin suhteen – ei oikeen nappaa näyttää koko laukun sisältöäni muulle maailmalle 😀 Onneksi on muitakin uusia trendejä keväälle kuin tämä 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 23.02.2018

   No ihan totta! Ihan hauskaa vaihteluahan tuo on, mutta uskoisin, että hyvin ohimenevä trendi!

   Vastaa
 2. Laura 23.02.2018

  Ei kolahda! Itsellä vähän sellainen fiilis, että kun maailma hukkuu muovijätteeseen, niin pitääkö huippumuodin sitä vielä korostaa tuomalla markkinoille nimenomaa muovista valmistettuja vaatteita, kenkiä, laukkuja jne. Toki voihan olla, että nimekkäimmät ja suurimmat valmistajat käyttävät kierrätysmuovia (ainakin toivon niin!), mutta valitettavasti hinnoiltaan kuluttajaystävällisemmät merkeillä tuotteiden valmistus ei ehkä ole niin vastuullista. Olen muutenkin pyrkinyt viime aikoina katsomaan vaatteiden materiaaleja tarkemmin ja tuomaan vaatekaappiini enemmän luonnonkuituja ja vähemmän keinokuituja sisältäviä vaatteita.

  Sinulla on ihanan raikas blogi ja tykkään seurata sinua myös instagramin puolella! Mukavaa kevättalven jatkoa koko perheelle 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 23.02.2018

   Oi ihana olet – kiitos, että seuraat <3 Erinomainen pointti hei! Toivotaan, että monet huippumerkit käyttäisivät kierrätysmateriaalia (pitääpä tutkia tätä paremmin ihan mielenkiinnosta), mutta aivan kuten sanoit halvempien tuotteiden kohdalla valmistus ei välttämättä ole laisinkaan vastuullista…
   Kiitos – mukavaa kevään odotusta sinullekin 🙂

   Vastaa
 3. Marianne 24.02.2018

  Plastic – Fantastic! Kevään / Kesän ’18 muotinäytöksissä läpinäkyvät vaatteet ja asusteet esiintyivät kaikkialla. Varsinkin Karl Lagerfeld loi Chanelilla upean kokoelman 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.02.2018

   Kyllä – nyt sitä näkyy joka puolella! <3 Ihanaa viikonloppua!

   Vastaa
 4. Eve 24.02.2018

  Ei nappaa ei?

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.02.2018

   Tämä on kyllä hieman erikoinen trendi, myönnettäköön… 🙂

   Vastaa