POLKA DOT SWIMSUIT

Swimsuit from Asos 

Tässä kuvat uimapuvusta, joka keräsi instagram-stoorieni puolella ylivoimaisesti eniten kyselyitä IKINÄ! Ja eipä ihme – olen itsekin ihan hurmioissa tästä suloisesta pallouikkarista. Pari viimeistä iltaa näpyttelinkin teille vastauksia, mutta ajattelin vielä nyt bloginkin puolella laittaa kertoa mistä uimapuvun olen hankkinut. Pallokuosi on tämän hetken yksi suosituimmista trendikuoseista ja myös oma henkilökohtainen suosikkini. Olen aikaisemmin kertonut, että en ole mikään suuri kuosien ystävä, mutta pallokuosi on itselleni sopivan rauhallinen ja klassinen eikä omaan makuuni liian räväkkä kuten monet kuosit. Tykkään myös miten pallokuosista tulee hieman retrofiilis.

Valitettavasti juuri tämä uimapuku näytti olevan Asokselta loppuunmyyty, mutta tässä ja tässä pari todella suloista pallouikkaria sellaisia havitteleville!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. ? 07.02.2018

  WoW! ??
  Sulle kyllä sopii ihan kaikki, kun olet niin mallimainen.

  Vastaa
 2. Todella kaunis ja hyvännäköinen uimapuku! Jotain tällaista olen itsellenikin haaveillut 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.02.2018

   Kiitos! Tää on munkin mielestä tosi söpö! 🙂

   Vastaa