ENTINEN RASKAUSMEKKO, NYKYINEN HELLEMEKKO

H&M Sunglasses / Zara Dress / Cult Gaia Bag / Hermes Sandals

Matkalaukussa puolet turhaa tavaraa, kuten pitkähihaisia paitoja, housuja tai kireämpiä vaatteita – niitä täällä ei tarvitse lainkaan! Jopa farkkushortsit ovat tuntuneet liian nihleiltä ja paksuilta vetäistä jalkaan täällä kuumessa kosteudessa. Meren äärellä sentään vähän tuulee, mutta heti sisämaahan mentäessä – huh sitä kuumuutta! Pelkät valjat ja mielellään hyvin hengittävät vaatteet ovat erittäin jees. Onneksi mukaan tuli pakattua paljon myös juuri täydellisiä hellemekkoja sekä muutenkin löysiä ja miellyttäviä vaatteita lomalle.

Tämä päälläni oleva Zaran mekon hankin itseasiassa silloin kun olin raskaana Lucaksesta. En raskausaikana hankkinut kuin pari äitiysvaatetta ja kaikki ostokset mitä raskausaikana tein pyrin miettimään olemaan sellaisia, joita pystyisin käyttämään raskauden jälkeenkin – kuten esimerkiksi tämä mekko! Silloin aikanaann vauvamasuni mahtui tähän mekkoon vielä kahdeksannellakin kuukaudella varsin hyvin (kuvat siitä asusta näettä halutessanne tästä!), mutta nyt mekko on sopivan väljä, joka onkin aivan täydellinen lomamekko tänne Thaimaan kuumuuteen!

Iloista viikkoa kaikille!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Iina 05.02.2018

  Monikäyttöisyys vaatteissa on kyllä ihan vaan pelkkää plussaa! Ihanaa lomaa teille! Oon seurannut sun ja Miklun instafeediä ja Lucas on niin söpöläinen kikkarapää että?

  Vastaa
 2. Viivi 05.02.2018

  Ihanan rento lomalookki sulla! <3 Millainen tuo Cult Gaian IT bag on käytössä? Olen miettinyt myös sen ostoa Dubain reissua varten mutta en ole varma, onko se tarpeeksi tilava ja monikäyttöinen. Ainakin se on mageen näköinen rantalomilla! 🙂

  Vastaa
 3. Marianne 05.02.2018

  Ihana miten vanhoille vaatteille löytyy uusia käyttö tapoja ja tuolla mekolla varmasti paljon tunnearvoa 🙂
  Ihanaa alkavaa viikkoa sinne myös <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa