HANKINTA KEVÄÄKSI: HIUSPANTA

Ensi keväänä nähdään paljon kiinnostavia hiustrendejä. Kulta-, helmi- ja kukkakoristeet hiuksissa ovat muun muassa tulevan sesongin it-juttuja. Yksi iso hiusasustetrendi tulee olemaan myös erilaiset hiuspannat. Varsinkin silkkiset (tai silkkijäljitelmälliset) hiuspannat ovat erityisen muodikkaita hiussomisteita. Itse olen aina tykännyt hiuspannoista ja varsinkin lomilla käyttänyt niitä usein. Ei tarvitse aina laittaa hiuksia kokonaan kiinni, jos haluaa kuitenkin hieman etuhiuksia pois kasvoilta. Nettikauppoja selaillessani huomasin ilokseni, että värikkäät ja esimerkiksi kukkakuosisia hiuspantoja löytyi runsaasti. Niin kauniita ja naisellisia. Värikäs hiuspanta sopii erinomaisesti vaikka kesän iki-suosikki valkoisen pitsimekon kanssa!

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Viivi 08.02.2018

    Hei Metti, kiitos ihanasta blogistasi! Loistavia kuvia ja vinkkejä aurinkolomalle ja juuri sopivasti, kun itsekin lähden Australian lämpöön seuraavalla viikolla! Näitä hiuspantoja pitää ainakin vielä hankkia. Ihanaa lomaa sinulle ja perheellesi☺️

    Vastaa
  2. Have an Ice Day 09.02.2018

    Hmm, pitääkin poistaa kaikki tyttären hiuspannat pois kirpparikassista 😉

    Vastaa