GREETINGS FROM THAILAND

Banana Republic Tunic / Triwa Sunglasses / Cult Gaia Bag / Zara Hat

Terveiset Thaimaasta! Muutama päivä lomailua takana ja fiilis erinomainen. Tosi ihana ottaa vähän irtiottoa arjesta, nauttia kiireettömyydestä ja viettää aikaa koko perheen kanssa aamusta iltaan. Vietämme paljon aikaa ja ”lomailua” Espanjassa ja senpä vuoksi onkin kivaa vaihtelua olla välillä tällaisella täyden palvelun hotellilomalla. Vaikka (pienten) lasten kanssa lomailu saattaakin olla ajoittain haastavaa, minulle iso helpotus on jo pelkästään se, ettei tarvitse itse siivota, tehdä ruokaa ja aina saa vain astella valmiisiin pöytiin. Ensimmäiset päivät ovat pitkälti vierähtäneet uima-altaalla sekä rannalla, joissa lapset viihtyvät parhaiten. Lilia varsinkin nauttii uimisesta ja voisi olla vedessä ihan koko ajan. Lucakselle puolestaan ranta on se juttu. Täällä on ihan supermatalalla merivesi, joten Lucas tykkää istuskella rantavedessä ja kaivella omalla lapiollaan. Välillä jopa yllättävän kauan lapset viihtyvät ja leikkivät keskenään! Mutta pääasiassa kumminkin koko ajan jompi kumpi meistä juoksee Lucaksen perässä, sillä pikkumies painaa hiki hatussa 24/7. Tämä vilkas ja omatahtoinen poika ei paljon paikoillaan pysy.

Kerroinkin ig-storiesin puolella, että tämä on meidän ensimmäinen kerta Phuketissa ja laitoitte valtavasti viestejä sekä paljon erilaisia vinkkejä siitä mitä täällä voi ja kannattaa tehdä tai nähdä. Todella iso kiitos kaikista vinkeistä! Jos teillä tulee vielä jotain mieleen, niin kommentoikaa ihmeessä. Täällä otetaan kaikki pienetkin vinkit mielellään vastaan 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

11 kommenttia

 1. Johanna 01.02.2018

  En tiedä oletko jo tämän vinkin saanut, mutta Kamala-beachin lähellä on Phuket Fantasea, kannattaa mennä lasten kanssa 🙂 Oletteko aikoneet käydä missään lähisaarilla, vai oletteko vain Phuketissa?

  Vastaa
 2. Viivi 01.02.2018

  Kivoja kuvia – ihana rantalookki sulla. Nauttikaa koko perheen lomasta! <3 p.s. Muistakaa aurinkorasva 😀

  Vastaa
 3. Mape 01.02.2018

  Orpojen norsujen eläintarha. Vanhoja kaltoinkohdeltuja sirkusnorsuja, joille saa syöttää hedelmiä muttei ratsastaa. Parempi vaihtoehto norsuratsastukselle. Netistä löytyy varmasti lisää infoa 🙂

  Vastaa
 4. Marianne 02.02.2018

  Ihania paratiisi kuvia! Nauttikaa lämmöstä, auringosta ja toisistanne 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
 5. Lilli 02.02.2018

  Hei, ihania lomakuvia ja niin söpöjä teidän lapset! Tuo kaftaani on todella tyylikäs. Mulla on myös rantaloma tulossa ja kaipaisin postausta rantapäivän meikeistä. On kuitenkin kivempi vähän laittautua rannallekin, vaikkei paljoa meikkaisikaan, eikä mennä täysin paljaalla naamalla. Varsinkin kun tosiaan niiden lasten kanssa saa touhuta ja juosta perässä eikä pääse pelkästään löhöämään ja ottamaan aurinkoa 🙂 Lämpimässä naama menee helposti myös niin punaiseksi että jotain kevyttä tuotetta kaipais sen piilottamiseen, mutta onko sellaista? 🙂

  Vastaa
 6. Sanna 03.02.2018

  Hei, Phuketissa parasta golf ja rannat! Kannattaa pelata kierros esim Canyon course tai Red mountain kentällä. Suosittelen autoa cadien lisäksi, niin pelistä ja maisemista jaksaa nauttia eikä kierros kestä niin kauan?. Suosittelen myös katsastamaan rantoja etelämpänä saarta. Pienten lasten kans ehkä bangtao, kamala, kata…Ja etelässä huikeita näköalapaikkoja, saarikierros ilmastoidulla taksilla ?. Shoppailuun esim Central festifal-ostari.
  Oikein kivaa loman jatkoa!

  Vastaa
 7. Enna 03.02.2018

  Älkää missään nimessä menkö Phuket Fantasea:hin… Niin tuette hirvittävää eläinrääkkäystä. Show on hieno ja olen sen 10 vuotta sitten ollut katsomassa, mutta nykyään sitä ajattelee maailmaa enemmän. Aivan KAMALAA eläinten kaltoin kohtelua. Mutta tuo orpojen norsujen eläintarha, on iha hyvä vaihtoehto. Kannattaa lukea noista norsu jutuista netistä. Muutamista jutuista tunnistaa, missä norsuja kohdellaan kaltoin. 🙂

  Vastaa
 8. Kristiina 03.02.2018

  Vaikka ihanalta näyttää, antaa hotelli Thaimaasta tavallaan niin väärän kuvan. Ruoka, ihmiset, temppelit yms. ovat iso osa kulttuuria. En tiedä miksi matkustaa Thaimaahan, jos ei ota irti maan oikeita antimia. Parasta ruokaa saa varmasti jostain muualta ku hotellilta. Teinä näyttäisin lapsille oikeaa kultturia ja kävelisin ympäriinsä. Meillä kuopus oli vaik 8kk, kun oltiin Thaimaassa ja vietettiin ainoastaan päivän altaalla/rannalla hotellilla ja illalla pyörittii kaupungissa, syötiin paikallisissa ravintoloissa ja käytiin markkinoilla. Lilia varmaan tykkäisi kovasti jostain markkinoista. Ymmärrän, että pienten lasten kanssa voi jännittää, mutta oikeesti Thaimaa on tosi helppo lasten kanssa. Saanko udella mikä teidät sai sinne matkustamaan, jos vain hotelli elämä kiinnostaa? Eikö silloin Dubai olisi pikemminkin parempi vaihtoehto? Tai joku muu lähempi aurinko kohde, ehkä Kreikka?

  Vastaa
  • Mirmeli 03.02.2018

   Thaimaahan voi matkustaa nimenomaan vaikka vain ruoan ja ihanan sään/ilmaston takia 🙂 näin 3 lapsen äitinä myös tiedän että pienten lasten kanssa on helppo lomailla oleskelemalla paljon hotellialueella. Se on itsellekkin lomaa.

   Kun lapset kasvaa niin liikkuminen helpottuu ja on jossain määrin sitten antoisampaakin esim tehdä saariretkiä yms.

   Kreikka ei näin talviaikaan ole kovinkaan lämmin kohde ja Dubai on taas maa ja kulttuuri erikseen. Myös hintatasoltaan Thaimaa ja Dubai eroaa toisistaan aika suuresti.

   Vastaa
 9. Kristiina 03.02.2018

  Ainiin ja norsuista piti kompata Ennaa… Itse kans haluan sanoa, että älkää menkö ratsastamaan norsuilla. Monet ajattelevat, että kerrankos lapset pieniä voi siellä kerran käydä, mutta niin annamme lapsille kuvan, että norsuilla ratsastaminen on okei. Pienillä teoilla parannamme maailmaa. Luin 3 vuotta sitten ensimmäisen kerran enemmän norsuista ja heidän kohtelusta, ja tuli itku. Kannattaa perehtyä asiaan. Eli Phuket Fantasea ehdoton NONO, jos multa kysytään. Tuketaa paikallisia työläisiä, ostakaa käsintehtyjä koruja, hedelmiä katukaupustelijoilta yms. Jos näätte jossain paikallisen ”ROTEE” kärryn, siis ne LETUT NAM! Kannattaa ehdottomasti maistaa. Katukojuista saa tuoretta ja hyvin lämmetettyä ruokaa, joten pöpöjä ei tarvii pelkää. 🙂

  Vastaa
 10. Katja 06.02.2018

  Pakko kommentoida Kristiinalle, että onko kukaan neuvomaan kenellekkään miten toisten pitäisi lomaansa viettää. Jos te tykkäätte lomailla noin, mikä kuullostaakin kivalta, niin joskus on vaan kiva lomailla ilman suorittamisia. Kunhan kaikki nauttii. Jos perheessä on kaksi lasta, jotka nukkuvat huonosti. Lomaa on se ettei tarvitse suorittaa vaan on aurinkoa ja mukavan helppoa. Sait kommentissasi kuullostamaan, ettei lomalle kannata lähteä, jos haluaa viettää sen hotellin läheisyydessä. Jokainen tavallaan..

  Vastaa