VIIKON SUUNNITELMAT

Eilinen maanantai käynnisti uuden viikkon niin vauhdikkaasti liikkeelle, että en valitettavasti kerennyt päivän aikana tulla postaamaan. Kuten edellisessä asupostauksessa kerroinkin, uusia juttuja tulossa ja niiden parissa pitkälti tämä viikko pyöriikin. Muutenkin tämä viikko on itselleni kiireinen, sillä paljon on asioita hoidettavana ennen vajaan viikon päästä starttaavaa lomaamme. Ai että, miten ihanaa on lähteä hetkeksi lämpöön <3

Tällä viikolla kalenteri näyttää täydeltä työasioiden suhteen. Paljon tapaamisia ja sen lisäksi muita töihin liittyviä menoja, kuten Pr-toimistoissa vierailua ja vaatteiden hakua.

Uusien työkuvioiden suunnittelua ja toteutusta

Yritän myös ennen lomaamme saada tehtyä jonkin verran postauksia varastoon, jotta voisin sitten reissumme ajan ottaa hieman rennommin töiden suhteen. Tämä on aina tavoitteeni ennen pidempiä lomia/matkoja, mutta yleensä arjen kiireiden keskellä tämä usein jää vain haaveeksi.

Lasten kesävaatevarastoja pitää täydentää. Varsinkin Lucas kasvaa sellaista vauhtia, että hänelle on pakko hankkia ainakin uusia t-paitoja, shortseja ja uima-asuja matkaamme varten. Ostan hänelle jo 2-4v kokoa vaikka poika on 1 vuotta ja 5kk. #isopoika

Vierailu kosmetologilla

Vihaan pakkaamista, kuten teistä varmasti monet tietävätkin. Olen se henkilö, joka pari tuntia ennen matkaa heittää jotain vaatetta laukkuun ja sitten määränpäässä huomaa, mitä kaikkea tärkeää sitä taas onkaan unoohtanut. Tällä kertaa ja tämän viikon suunnitelmissa onkin oikein ajan (ja harkinnan!) kanssa suorittaa perheen pakkaaminen. Varsinkin ajatustyö on paikallaan lasten kanssa matkustaessa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Eve 23.01.2018

  Pakkaaminen on tosiaan rasittavaa!! Varsinkin kun miettii kahden lapsenkin kamat kasaan. Kamojen purkaminen pyykkiin ja paikoilleen on vaan niin paljon helpompaa?

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.01.2018

   Pakkaaminen on ihan kauheeta! Varsinkin kun joutuu yksin pakkaamaan koko perheen (kyllä – myös miehen :D) tavarat! Paluu on tietysti helpompaa kun ei enää tarvitse tehdä sitä ajatustyötä – sen kun vaan survoo kaikki mukana olleet tavarat laukkuihin 😀

   Vastaa
 2. Marianne 23.01.2018

  Todella ihania kuvia joihin olet onnistunut vangitsemaan kauniin, lämpöisen tunnelman <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.01.2018

   Kiitos Marianne <3

   Vastaa